Foto: Publicitātes attēli

Acu klīnika "Naujas Regejimas" saņēmusi Lielbritānijas Oftalmoloģijas biedrības 2016. gada balvu. Slavenais kristāls ar sudraba zvaigzni jau atrodas klīnikas telpās Viļņā.

Nevainojama redze ir neapstrīdams kvalitatīvas dzīves atribūts. Mūsu vienīgais mērķis – atjaunot redzes kvalitāti mūsu pacientiem un atdot viņiem dzīvesprieku. Nospraustā mērķa sasniegšana saistīta ar dažādiem organizatoriskajiem, metodiskajiem un tehnoloģiskajiem risinājumiem, izmantojot tikai jaunāko un labāko no oftalmoloģijas sasniegumiem visā pasaulē. Tieši tāda pieeja un risinājumi mums ļauj pilntiesīgi un ar pārliecību runāt par mūsu ekskluzivitāti, kā arī nodrošina nevainojamu reputāciju.

Esam pārliecināti par to, ka mūsu klīnikas sirds ir profesionālu ārstu komanda, kas darbojas vienoti – kā nevainojams mehānisms. Mūsu speciālistu kvalifikāciju apstiprina ES izsniegti diplomi (ENIC: European Network of Information Centre in the European Region / NARIC: National Academic Recognition Information Centre in the European Union). Mūsu ārsti ir atzīti oftalmoloģijas speciālisti, Eiropas Kataraktas un refrakcijas ķirurgu asociācijas (ESCRS: European Society of Cataract and Refractive Surgeons), Eiropas Vitreoretinālo ķirurgu asociācijas (ESRS: The European Society of Retina Specialist), un Eiropas Glaukomas biedrības (EGS: European Glaucoma Society) biedri. Regulāra piedalīšanās dažādās starptautiskās konferencēs ļauj viņiem savā praksē izmantot jaunākās tehnoloģijas un metodes.

Esam sev noteikuši uzdevumu – pastāvīgi investēt, lai praksē ieviestu jaunākos diagnostikas algoritmus visam redzes saslimšanu spektram. Mēs izmantojam tikai mūsdienīgāko un precīzāko diagnostikas aprīkojumu. Esam pārliecināti, ka tikai detalizēta un visaptveroša informācija par redzes stāvokli ļaus izveidot individuālu risinājumu ārstēšanas gaitai. Tieši tas mums ļauj garantēt pilnībā prognozējamu rezultātu.

Lepojamies, ka refrakciju operāciju skaita ziņā mūsu klīnika Lietuvā ir līdere. Mēs neapstājamies pie sasniegtā, nemitīgi tiecamies saviem pacientiem nodrošināt tikai garantēti drošas, precīzas un efektīvas refrakcijas anomāliju ārstēšanas metodes. Redzes lāzerkorekcijas metodes, ko izmantojam, atzinušas visietekmīgākās sertificēšanas organizācijas gan ASV (FDA: Food and Drug Administration), gan Eiropas Savienībā (EMEA: European Medicines Agency).

Mūsu inovatīvā pieeja acs apduļķošanās ķirurģijā orientēta uz pilnīgu redzes atjaunošanu, turklāt ļaujot pacientam iztikt bez papildu korekcijas metodēm pēcoperācijas periodā. Lai to sasniegtu, kataraktas likvidēšanai izmantojam ne tikai ieteikto drošo bezšuvju metodi, bet arī personificētu intraokulāro korekciju ar premium klases "Rayner" lēcām.

Kas, mūsuprāt, ir veiksmīgs rezultāts? Mūsu darba galvenais kritērijs ir pacientu apmierinātība ar sasniegto rezultātu, viņu dzīves kvalitātes uzlabošana un iespēja darīt to, par ko agrāk viņi varēja tikai sapņot. Esam pārliecināti, ka tikai labākās mūsdienu metodes, jaunākais aprīkojums, instrumenti un materiāli ļaus sapni pārvērst īstenībā, jo dzīve ir pārāk īsa, lai atļautos redzēt slikti.

Katru dienu mēs domājam par saviem pacientiem.

Sīkāka informācija mājas lapā: www.eyes.lt
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!