Lieliska iespēja portāla "Delfi" lasītājiem - atbildiet uz konkursa jautājumiem, ko atradīsiet šeit, un izbaudiet ziemas priekus Slovākijā! Diviem, kas pareizi atbildēs uz jautājumiem, dāvināsim vienas dienas "Skipass" divām personām Jasnā, Zemajos Tatros. 146 eiro vērtā balva ir derīga no 2015.gada 14.janvāra līdz sezonas beigām. Pareizās atbildes atradīsiet gan šajā rakstā, gan te.

Kūrorts "Jasna" Zemajos Tatros Slovākijā ir slēpotāju un snovbordistu paradīze. Tas ir komplekss, kas piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem slēpotājiem, slidotājiem, gan ģimenēm ar bērniem.

Jasnas kūrorts pie Hopoka kalna piedāvā ne tikai lieliski iekārtotas slēpošanas trases un modernas pacēlāju iekārtas, kas aprakstītas iepriekš, bet arī daudz dažādu izklaižu.

Kompleksu pakalpojumu piedāvājums

Jaunākos slēpotājus noteikti iepriecinās "Maxiland" uz Belas Putas. 6000 kvadrātkilometrus plašais bērnu ziemas parks ar ērtu trošu pacēlāju ir lielākais Slovākijā. Šī ir ideāla vieta, lai gūtu pirmo pieredzi slēpošanā un snovošanā. "Maxiland" atradīsiet izklaides programmu ar Sarkangalvīti un slēpojošu vilku, lielisku gaisotni garantēs arī, tā saucamais, "Maxiland dance". Vecāki var uzticēt savus bērnus pieredzējušiem slēpošanas treneriem un paši izbaudīt slēpošanu uz profesionālajām nogazēm vai kompleksajā pakalpojumu centrā uz "Belas Putas" apmeklēt sporta veikalu, slēpju nomu, informācijas centru, kā arī atpūsties bārā "Apresi" vai vērot savu bērnu no restorāna "Happy END" terases.

Dienas un nakts prieki

Atraktīvs muzikālais klubs "Happy END" - dienas laikā tas darbojas kā restorāns ar terasi uzreiz pie slēpošanas trases pie kūrorta "Biela puta" ieejas. Vakara stundās tas pārvēršas par aprés ski (tulk. - pēc slēpošanas) izklaides vietu ar diskotēku, kas padara kūrortu vēl atraktīvāku jauniem cilvēkiem, kuri meklē atpūtu ar labu mūziku, kokteiļiem un izcilu virtuvi. Klubā var atrasties līdz pat 1000 cilvēkiem un to apmeklē ne tikai slēpotāji, bet arī izpriecu cienītāji no visas apkārtnes.

Labi ēdieni slēpošanas trasēs

Tieši uz trasēm slēpotājus un snovbordistus gaida divi kalnu restorāni ar skatu uz Tatru panorāmu, viens restorāns ar terasi un nakts diskotēku, četri aprés ski bāri ar labu mūziku, viens uzkodu bārs, kā arī "Von Roll" – a lá carte restorāns ar kamīnu uz slēpošanas trases. Jautrību sniegā var baudīt, izmantojot neparastas atrakcijas (skifox, snowscoot), kā arī izmēģināt aizraujošu braucienu ar ragaviņām.

Bauda ne tikai garšas kārpiņām

Ikviens, kurš vakarā meklē kulinārās atrakcijas tieši pie slēpošanas trases, var izmantot Tatru atrakciju vakaru ar sniega traktora braucienu un vakariņām restorānā "Von Roll" Lukovā 1670 metrus virs jūras līmeņa.

Nakšņošana iekļauta izdevīgos komplektos ar biļetēm - visā reģionā

Ar zīmolu "Jasná Nízke Tatry" sadarbojas arī viesnīcas, no kurām vairākums nodrošina iespēju SKI IN un SKI OUT. Prasīgākos klientus ieinteresēs četru zvaigžņu viesnīcas "Grand Jasná" un "Boutique hotel Tri Studničky". Viesnīca "Grand Jasná", pateicoties savai atrašanās vietai pie astoņvietīgā gondolu pacēlāja, atbilst kūrorta "Otupné" ērtās viesnīcas standartiem. Viesnīca ir izremontēta un noteikti piesaistīs uzmanību ar ārējo veselības centru un skatu uz apkārtni, kā arī jaunu konferenču centru. Pie ieejas Demanovska ielejā atrodas ekskluzīva kalnu viesnīca "Tri studničky", kas ieinteresēs ne tikai ar oriģinālu interjeru, bet arī ar lielisku virtuvi. Viesnīca arī ir tikusi atjaunota un paplašināta ar veselības centru, oriģinālu kalnu pludmali un atraktīvām konferenču zālēm ar skatu uz kalnu strautu. Tieši uz Hopoka 2005 m virs jūras līmeņa augstumā atrodas viesnīca "Rotunda" – viesnīca ar augstāka un zemāka standarta numuriem. Vairāk informācijas mājaslapā www.tmrhotels.com vai www.jasna.sk.

Vasara ziemas vidū

Visās divu vai vairāku dienu slēpošanas caurlaidēs ir iekļauts vienas dienas apmeklējums akvaparkā "Tatralandia".

Ar katru 2 vai vairāku dienu slēpošanas caurlaidi (GoPass) var visu dienu apmeklēt "Tatralandia" kā kompensāciju par neizmantoto slēpošanas dienu slēpošanas kūrortā visā slēpošanas caurlaides derīguma termiņa laikā. "Tatralandia" piedāvā atpūtu un izklaidi jūras, termālajā un tīrā ūdenī temperatūrā no 26 līdz 38°C pat ziemas sezonā. Unikāla segtā zona "Tropical Paradise" ar tropu floru un stabilu jūras klimatu un aptuveni 30 grādu temperatūru, kas ļauj nirt, apskatīt zemūdens koraļļu pasauli un dabiski nosauļoties zem caurspīdīga jumta vai ēnā pat ziemas vidū – vairāk informācijas mājaslapā www.tatralandia.sk.

Caurlaidi vienā dienā var izmantot caurlaidi slēpošanai trasēs vai vienam akvaparka "Tatralandia" apmeklējumam.

Plašāka informācija par kūrortu

Vairāk informācijas par kūrortu un tā piedāvājumu var iegūt ik dienu, zvanot (00421) 907 88 66 44, rakstot uz info@jasna.sk vai kūrorta mājaslapā www.jasna.sk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!