Kļūsti par lielāko veikalu akciju preču portāla Zave.lv Facebook sekotāju un piedalīties konkursā, kurā katru nedēļu varēsi laimēt dāvanu karti!

Konkursa laikā katru nedēļu izlozēsim vienu Zave.lv Facebook lapas sekotāju, kurš balvā saņems dāvanu karti 50 EUR vērtībā kādā no portāla Zave.lv partneru veikaliem - "Arkolat", "K-rauta", "Seppala", "BebiCentrs", "AirSmoke", "Gandrs", "Madam Baron", "LiveActive", "Optimus mēbeles", "Benu aptieka", "Prisma" un "Beauty Market". 

Katru pirmdienu paziņosim iepriekšējās nedēļas konkursa uzvarētājus Zave Facebook lapā.

Klikšķini ŠEIT, iepazīsties ar konkursa noteikumiem un piedalies dāvanu kartes izlozē.

Šīs nedēļas konkursa balva - dāvanu karte 50 EUR vērtībā no apģērbu veikala "Seppälä".


Zave.lv ir lielāko veikalu akcijas preču portāls, kas vienuviet apvieno vairāk kā 40 veikalus 19 dažādās kategorijās. Zave.lv tu atradīsi pārtikas produktus, apģērbus un apavus, kosmētiku, preces mājai, dārzam, būvniecībai, sportam u.c.
Ar Zave.lv tu vari plānot savus pirkumus laicīgi un ietaupīt.

"Seppälä" ir starptautisks veikalu tīkls, kas piedāvā modes preces sievietēm, vīriešiem un bērniem. Preču dizainu veido 20 cilvēku liela modes dizaineru komanda. "Seppäla" tīklā ir vairāk 200 veikalu Somijā, Krievijā un Baltijā. "Seppälä" ir viens no Stockmann mazumtirdzniecības grupas uzņēmumiem.

Ar veikala "Seppälä" aktuālākajiem akciju piedāvājumiem vari iepazīties ŠEIT!

Zave.lv - sāc lietot jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!