Foto: Publicitātes foto
10.oktobrī pulksteņu salonveikalu "Laiks" tīkls Latvijā atvērs savu astoto veikalu Rīgā – tas atradīsies universālveikalā "Stockmann". Līdz ar pasaulslavenu zīmolu pulksteņiem veikalā pirmo reizi tiks piedāvāti arī juvelierizstrādājumi.

Vislielākais salonveikals "Laiks"

Tas ir pirmais pulksteņu salonveikals universālveikalā "Stockmann". Veikala platība būs vairāk nekā 100 kvadrātmetru, un tas kļūs par vislielāko salonveikalu Laiks tīklā. Vitrīnās tiks izvietoti vadošo pasaules zīmolu pulksteņi – gan tādi, ko var atļauties ierindas pircēji, gan arī dārgāki un ekskluzīvāki eksemplāri.

Kā norāda pulksteņu salonveikalu "Laiks" īpašnieks, kompānijas Rippol valdes loceklis Vladimirs Kuļikovs, "Stockmann" varēs iegādāties aptuveni 30 ražotāju pulksteņus, tostarp Perrelet, Tag Heuer, Frederique Constant, Alpina, Oris, Maurice Lacroix, Louis Erard, Gucci, Escada, GF Ferre, Seiko, Rodania, Balmain, Alfex, Candino, Grovana, Calvin Klein, Festina, G-Shock, Casio, Michael Kors, DNKY, Guess, Diesel utt.

“95% mūsu klientu ir Latvijas iedzīvotāji, un tas liek ar īpašu uzmanību izturēties pret katru pircēju. Mēs veltam lielas pūles darbā ar uzņēmuma personālu un nevis vienkārši tirgojam preces, bet gan dalāmies ar mūsu klientiem emocijās un mūsu kaislē pret pulksteņiem. Tikpat lielu uzmanību mēs pievēršam sortimentam – piedāvāt visjaunākās kolekcijas, kā arī retus limitētu sēriju pulksteņus ir mūsu darba svarīgākais aspekts. Plauktos vienmēr ir jābūt jaunumiem, - teic Vladimirs Kuļikovs. - Jo to ir vairāk, jo interesantāks veikals šķiet mūsu pircējiem.”

Pirmo reizi: Gucci juvelierizstrādājumi

Universālveikalā "Stockmann" veikals "Laiks" pirmo reizi piedāvās pircējiem juvelierizstrādājumus Gucci un plašu citu juvelierizstrādājumu klāstu. “Mūsu klienti jau sen interesējas par to, kāpēc pulksteņu salonveikalā nevar nopirkt rotaslietas. Mēs nolēmām spert soli pretim. Starp citu, universālveikalā "Stockmann" līdz šim nebija juvelierizstrādājumu nodaļas”, stāsta Vladimirs Kuļikovs. Veikalā tiks piedāvātas zelta rotaslietas un dārgakmeņi, turklāt cenu diapazons būs ļoti plašs.

Jauns veikals "Laiks": kam pievērst uzmanību?

Foto: Publicitātes foto

Pulkstenis Seiko Astron GPS Solar: tehniskā pilnība

Pirmais pulkstenis pasaulē, kas izmanto satelītnavigācijas sistēmu GPS un saules gaismas enerģiju. Pateicoties šīm tehniskajām inovācijām, tas rāda laiku ar atompulksteņa precizitāti. Turklāt laika joslas tiek pārslēgtas automātiski.

Foto: Publicitātes foto

Viedpulkstenis Frederique Constant Horological Smartwatch

2015.gadā Šveices kompānija “Frederique Constant” radījusi pasaulē pirmo pulksteni Horological Smartwatch Swiss made. Arī šodien tā ir vienīgā pulksteņu kompānija, kas ražo viedpulksteņus 100% Šveicē. 2016.gadā radīta atjaunināta Horological Smartwatch versija: miega un aktivitātes monitoringa funkcijai tika pievienota pasaules laika indikācijas iespēja. Pulksteņa tērauda korpuss pārklāts ar rozā zeltu, bet ciparnīca pasargāta ar safīra stiklu.

Foto: Publicitātes foto

Aikon no Maurice Lacroix: greznība un mūsdienīgs stils

2016.gadā Maurice Lacroix pulksteņu fabrika radījusi jaunu izslavētā modeļa Calypso versiju ar nosaukumu Aikon. Novatorisks dizains, augstas precizitātes kvarca mehānisms un izsmalcināta apdare to padara par īstu greznības iemiesojumu mūsdienu stilā. Pulkstenis Aikon pieejams trīs versijās: sieviešu Aikon Ladies 35 mm, vīriešu Aikon Gents 42 mm un sporta Aikon Chronograph 44 mm.

Foto: Publicitātes foto

Itāļu rotaslietas no Chimento

Itāļu ģimenes juvelieruzņēmuma Chimento vēsture sākās pirms vairāk nekā 50 gadiem, 1964.gadā. Visus Chimento izstrādājumus ar rokām darina profesionālākie juvelieri. Rezultāts: Chimento unikālās kolekcijās ir lielisks tradīciju un mūsdienu dizaina apvienojums.

Foto: Publicitātes foto

Šiks no Gucci: zelta rotaslietas

Pasaulslavenais zīmols Gucci līdz ar visu pārējo ražo arī plašu rotaslietu klāstu – no kuloniem un rokassprādzēm līdz gredzeniem un auskariem. To vajadzētu pamanīt visiem, kas seko aktuālākajām tendencēm modes pasaulē.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!