Foto: Publicitātes foto
Latviešu spilgtākā modele Māra Kampernova, vadošais barista Ingemārs Dzenis un digitālais guru Artūrs Mednis devušies F&More roadtrip jeb vērienīgā modes misijā uz Milānu. Tās laikā viņiem četrās dienās pa tiešo no pasaules TOP modes zīmolu modes namiem uz Rīgu ir jāatved jaunākās pavasara/vasaras modes kolekciju preces, lai tās 21. martā demonstrētu iespaidīgākajā modes šovā Baltijā F&Show, kas jau astoto reizi notiek i/c Sky&More. Vēlāk šos apģērbus un aksesuārus ekskluzīvi pārdos jaunajā iepirkšanās centra veikalā F&More.

Pirmajā ceļojuma dienā Milānā trijotne devusies uz uzņēmumā Swinger International, kas pārstāv "modes princesi" - zīmolu Versace Jeans. Uzņēmums atrodas bijušajā bankas ēkā, kur jaunāko kolekciju dārgumi tiek glabāti īstā divstāvīgā seifā. Tur, protams, ekskluzīvā kārtā iekļuva arī F&More modes trijotne - Māra, Ingemārs un Artūrs. Izstaigājuši vēl citus šovrūmus, viņi izvēlējās ekskluzīvas modes preces, ko atvest uz Latviju - Versace Jeans apģērbus un aksesuārus, itāļu modes zīmolu Baldessarini, Kelton un citus. Visi modes dārgumi tika ievietoti F burtā, kas izbūvēts kā skapis.

Modes komanda jau pirmajā ceļojuma dienā ne pa jokam izdauzījusies Milānas centra - nelikumīgi novietojusi savu auto pie slavenās strūklakas Sforzesco Castle, uzkāpusi vienā no centrālajiem pieminekļiem, iesaistījusies nepatīkamās sarunās ar policistiem un uztaisījusi pamatīgu sastrēgumu pilsētas centrā. Savukārt vietējie un japāņu tūristi par šiki ģērbto Latvijas trijotni ir sajūsmā un nepārtraukti to fotografē.

Nākamā viņu pietura ir krāšņais Maloja Pass, kūrorts St. Mortitz Šveicē un Austrijas ciemats Fucking. Četrās dienās ar lepnā Audi Q7 (no Moller Auto Rīga) piekabē piestiprinātu 3 metru augstu F burtu viņi šķērsos 6 valstis un veiks 2300 km garu ceļu. Par komandas un modes preču drošību rūpējas pavadošā ekipāža, kurā ir apsardze, palīgi, stilisti, fotogrāfs un operators.

Sekot līdzi modes komandas ceļojumam Milāna - Rīga var facebook.com/skyandmore

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!