LG Electronics DVD rakstītāju sērija Super Multi ieņem pirmo vietu pasaulē savā produktu kategorijā pārdošanas apjomu ziņā. Šīs optisko datu nesēju sērijas modeļi saņēmuši arī „Redakcijas izvēles” balvas lielākajos Eiropas tehnoloģiju jaunumu portālos.
LG Super Multi DVD rakstītājus kā labākos novērtējuši interneta portālu CDRinfo.com, hardwarezone.com un CDfreaks.com eksperti un piešķīruši tiem balvu „Redakcija izvēlas”. Angļu portāls computerbuyers.co.uk piešķīris LG rakstītājiem balvu „Top 50 Labākais pirkums”, savukārt vācu žurnāla PC Games Hardware lasītāji LG Electronics izvēlējušies par gada labāko ražotāju datoru disku lasītāju un rakstītāju kategorijā.

„Mums ir liels gods saņemt šādu atzinību. Tas vēlreiz pierāda, ka pateicoties augstai kvalitātei un jaunāko tehnoloģiju piemērošanai LG Electronics ieņem dominējošo pozīciju optisko ierīču tirgū pasaulē,“ saka Dmitrijs Češko, LG Electronics pārstāvniecības vecākais menedžeris IT produkcijai.

2004. gadā vidēji ceturtā daļa pasaulē pārdoto CD/DVD rakstītāju tika izgatavoti LG Electronics. Super Multi DVD rakstītāju sērija ir labāk pārdotā šajā produktu kategorijā un to tirgus daļa sasniedz 27 %.

LG Super Multi savietojams ar visiem pašlaik pieejamajiem disku formātiem. Kā galvenās LG Super Multi priekšrocības speciālisti un lietotāji īpaši izcēluši ieraksta ātrumu un kvalitāti. LG Super Multi jaunākais modelis ir pat soli priekšā optisko datu nesēju tirgus attīstībai Latvijā, proti, tas spēj ierakstīt DVD +R/-R diskus ar ātrumu 16x un DVD-RAM diskus ar ātrumu 5x.

Par LG Electronics:

LG Electronics Inc. dibināts 1958. gadā un bija pirmais sadzīves tehnikas ražotājs Korejas tirgū. Pašlaik kompānija ir viens no pasaulē vadošajiem sadzīves, video, audio, komunikāciju un datortehnikas ražotājiem. LG Electronics ražotās datoru optiskās ierīces ieņem vadošo pozīciju pasaulē. Kompānijas 76 uzņēmumos visā pasaulē strādā vairāk nekā 64 000 cilvēku. LG nekonsolidētie ienākumi pārsniedz 16,9 miljardus ASV dolāru gadā. Galvenie LG Electronics darbības virzieni ir digitālie monitori un mediji, sadzīves elektrotehnika, telekomunikāciju iekārtas un preces. Informācija internetā: www.lge.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!