Foto: Publicitātes foto
Acu klīnika "Naujas regėjimas" Viļņā atteikusies no fentosekunžu un eksimēra lāzeriem, turpmāk redzes korekciju veiks ar Vācijā ražoto cietvielu lāzeru "LaserSoft".

Jautājām klīnikas direktoram Oļegam Kovriginam, kā darbojas jaunais lāzers un kāds ir veco lāzeru liktenis.

"Mūsu jaunais cietvielu lāzers, starp citu vienīgais šāda tipa lāzers Baltijas valstīs, ir vienkārši ideāls. Rezultāti priecē gan mūs, gan mūsu pacientus," stāsta Kovrigins.

"Lāzers ir vēl precīzāks, operācija ir absolūti nesāpīga un ar garantētu rezultātu. Mūsu pacienti pēc sekundi ilgās redzes korekcijas pārsteigti vaicā - jau viss? Un garantēti labs rezultāts – nevainojama redze – tiek gūts vienā mirklī."

"Jaunais lāzers pārsteidz it visā – gan ar absolūti kluso darbību, gan ērto interfeisu, gan, protams, ar rezultātiem. Dažiem pacientiem korekcijas rezultātā iegūtie redzes uzlabojumi pat divkārt pārsniedz normu. Bet vienam pacientam – pat trīskārt!"

"Kā to izskaidrot? Pēc lāzerkorekcijas acs iegūst ideālu optiku un, ja iespējams, tad pacienti mūs pārsteidz ar savu jauno redzi. Viss ir individuāli. Bet vieninieks – tā tagad jau ir banalitāte," ar smaidu skaidro Oļegs Kovrigins.

"Runājot par veco tehniku un aprīkojumu, to tradicionāli nopirkušas klīnikas Latvijā un Igaunijā. Tā mums ir iegājies. Ne visi var atļauties augstākā līmeņa aprīkojumu, mūsu lietotā tehnika ir darba kārtībā un sertificēta ES."

"Mūsu klīnika neapstāja attīstībā un mūsu pacientiem nav nepieciešami kompromisi," rezumē Kovrigins, atgādinot, ka "Naujas regėjimas" klientiem sagādāta vēl viena dāvana, proti, līdz 2016. gada 1. jūlijam īpaši draudzīga cena – tikai 379 eiro par jebkuru Premium klases operāciju vienai acij – jebkuras sarežģītības lāzerkorekcija tuvredzībai un astigmatismam.

Plašāka informācija: www.eyes.lt

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!