Foto: Kristīne Grīnvalde
No 11. līdz 15. jūnijam masāžas studijās "Figura Line" visā Latvijā – Rīgā, Aizkrauklē, Bauskā, Dobelē, Jēkabpilī, Jelgavā, Madonā, Ogrē, Preiļos, Salaspilī, Tukumā un Talsos norisināsies Atvērto durvju dienas.

"Figura Line" ir Latvijā radīts zīmols, kas piedāvā veselīga skaistuma konceptu. Tā pamatā ir limfas stimulācijas (limfodrenāžas) masāža ar individuāli pielāgotu programmu uz īpaša aparāta-trenažiera. Masāža iedarbojas uz visu limfātisko sistēmu, uzlabo tās tonusu, mazina limfas sastāvēšanos audos, audu pietūkumu un uzlabo vielmaiņu un imunitāti. Kā arī ir "ierocis" cīņai ar celulītu, uzlabo ādu un samazina apkārtmērus.

Atvērto durvju dienu laikā ikvienam interesentam ir lieliska iespēja iepazīties ar "Figura Line" piedāvāto veselīga skaistuma konceptu klātienē, kā arī izdevīgi iegādāties limfas stimulācijas masāžas apmeklējuma reizes un produktus ķermeņa kopšanai un organisma attīrīšanai.

Vai zini, kas limfas stimulācijas masāža? Izmēģini bez maksas!

Trīs dienu garumā no 11. līdz 13. jūnijam visi, kuri vēlās uzzināt, kā notiek limfas stimulācijas masāža uz īpašā aparāta-trenažiera "Figura Line" studijās, tiks gaidītas uz bezmaksas 18 minūšu izmēģinājuma programmu. Vietu skaits ierobežots, tāpēc nepieciešams veikt iepriekšēju pierakstu, zvanot uz sev tuvākās "Figura Line" studijas tālruni.

Iegādājies neierobežotu masāžas reižu skaitu par akcijas cenu

"Atvērto durvju dienu" norises laikā stundu garās limfas stimulācijas masāžas apmeklējumi būs par lielisku cenu. Par izdevīgo cenu būs iespēja arī iegādāties neierobežotu masāžas apmeklējumu skaitu, ko varēs izmantot konkrētajā studijā līdz pat 15. septembrim:

  • stundu gara masāža 9,50 eiro (pilna cena 15 eiro)
  • stundu gara masāža ar ietīšanu problēmzonām 15 eiro (pilna cena 26 eiro)

No 11. līdz 15. jūnijam arī internetveikalā www.figuraline-shop.lv būs iespēja iegādāties masāžas reizes par šo akcijas cenu un izmantot sev ērtākajā studijā.

Ja Atvērto durvju dienu laikā veiksi noteiktu masāžas reižu skaitu iegādi "Figura Line" studijā klātienē, tev tiks dāvināta iespēja "Figura Line" produktus iegādāties par neticami zemu cenu:

  • iegādājoties vismaz 5 masāžas reizes – ārstniecības augu komplekss organisma attīrīšanai "Refine" tikai 7,50 eiro (vērtība 16 eiro)
  • iegādājoties vismaz 10 masāžas reizes – ķermeņa krēms ar piparmētru ēterisko eļļu "Mint" tikai 5 eiro (vērtība 21,90 eiro)

Šajās dienās arī visiem profesionālās kosmētikas zīmola "Dermacur" sejas kopšanas līdzekļiem ar minerālsāļiem no Karlovi Vari ārstnieciskajiem avotiem atlaide –15%.

Masāžas un to izmēģinājumi notiek ar iepriekšēju pierakstu. Tāpēc zvani un pieraksties jau tagad!

Visu "Figura Line" studiju tālruņi pierakstam mājaslapā www.figura-line.lv.

Nepalaid garām jaunumus – seko "Figura Line" profiliem arī sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!