Foto: Shutterstock
Tas tomēr ir tik patīkami - iekāpt no rīta automašīnā ar siltu salonu un neaizsalušiem logiem, kaut ārā ir -20 grādi. Redzēt, kā kaimiņš nosalušām rokām skrāpē ledu no auto prieksējā stikla, bet pašam par to it nemaz neuztraukties. Automašīna ar autonomo apkuri ir īsta bauda mūsu aukstajos ziemas rītos. Kā pie šāda silta ziemas rīta tikt?

Sniegs un pirmie aizsalušie logi par sevi jau likuši manīt. Kaut arī tavā mašīnā ir apsildāmie sēdekļi, tomēr gaidīt, kamēr uzsilst motors un, vērot pašam savu dvašu neuzsilušas automašīnas salonā, nav tas, ko katru rītu ir patīkami darīt. Latvijas auto tirgū ir ļoti maz mašīnas, kuras jau rūpnīcā būtu aprīkotas ar autonomo apkuri. Risinājums, protams, ir kādā servisā uzstādīt papildus apkuri, taču tā nekādā gadījumā nevar kvalitātes ziņā sacensties ar oriģinālu, auto izgatavotāja rūpnīcā montētu autonomo apkuri.

Kompānija www.baltie.lvizmantojot savu ilggadējo pieredzi mazlietotu un premium klases auto tirdzniecībā, tev ir gatava sameklēt un piegādāt tieši tādu auto, kādu tu vēlies un tas pavisam noteikti var būt arī auto ar ražotāja uzstādītu oriģinālu, kvalitatīvu autonomo apkuri, kas neļaus ziemā salt ne tev, ne tavam auto.

Aizpildi anketu www.baltie.lv mājas lapā un pasaki, kādu auto tu vēlies.

Autonomā apkure ietaupīs gan degvielu, jo motors pirms auto iedarbināšanas jau būs uzsilis, gan taupīs tava auto dzinēja resursu, kas ir viens no auto ilgmūžības stūrakmeņiem. Silts motors aukstos ziemas rītos tevi nepievils. Bet pats galvenais - silts auto salons ar atkusušiem logiem aukstā ziemas rīta tev ļaus izbaudīt to lielisko komforta sajūtu, kas nodrošinās tev labu garastāvokli visai dienai.

www.baltie.lv tev sameklēs tieši tādu auto, kādu tu vēlies, arī ar autonomo apkuri, jo ilggadējie www.baltie.lv sadarbības partneri gan Vācijā, gan Zviedrijā nodrošina pieeju jaunu un mazlietotu premium klases auto datubāzēm ar ievērojami lielāku automašīnu izvēli, kā lokālais Latvijas mazlietoto auto tirgus. Turklāt www.baltie.lv ne tikai sameklēs auto, bet arī:

  • Piegādās auto ar tikai 20% pirmo iemaksu;
  • Sniegs iespēju pasūtīt auto līzingā;
  • Pieņems tavu esošo mazlietoto auto kā pirmo iemaksu;
  • Pārbaudīs tavu jauno auto ražotāja sertificētā, neatkarīgā servisā;
  • Garantēs nobraukuma patiesumu;
  • Piegādās auto uz Latviju;
  • Nokārtos visas formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrāciju CSDD;
  • Noformēs apdrošināšanu;
  • Papildus www.baltie.lv sniegs garantiju, lai tu būtu 100% pārliecināts, ka ar auto viss ir pilnīgā kārtībā.

Aizpildi anketu www.baltie.lv mājas lapā - pasaki kādu auto tu vēlies. 

www.baltie.lv pārdošanas speciālists sazināsies ar tevi 24 stundu laikā un izteiks tieši tev sagatavotu piedāvājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!