Foto: Publicitātes foto
Jau vairāk nekā divas desmitgades uzņēmuma "Lonas" dibinātāja Kazimiera Jakutis ģimene veiksmīgi līdzdarbojas lietuviešu matraču izstrādē un ražošanas pilnveidē. Uzņēmuma darbības pamatā ir gan neapturama vēlme pilnveidoties, gan ģimeniskas vērtības, kā rezultātā "Lonas" produkcija jau vairākus gadus ir ieguvusi augstākos nozares apbalvojumus.

Šodien "Lonas" ražo 18 dažādu nosaukumu matračus, no kuriem četri ieguvuši zelta apbalvojumu. Bez ievērības nav palikušas arī pirms pāris gadiem ražot sāktās gultas:

  • 2012. gadā zelta apbalvojumu saņēma matracis "Tyla";
  • 2013. gadā ekspertu atzinību saņēma trīs uzņēmuma produkti;
  • 2014. gadā atzinības tika izteiktas gultām "Boss";
  • 2016. gadā zelta apbalvojumu ieguva matracis "Loniukas".

"Lonas" – komforta meistari

"Lonas" komanda apzinās, ka laiks nestāv uz vietas, tādēļ nepārtraukti tiek meklētas jaunas pilnveides un attīstības iespējas. Piemēram, jaunākajā katalogā www.lonas.lv pieejama "Lonas" muzikālā kolekcija, kurā ietilpst desmit gultas, divpadsmit aksesuāri un plaša materiālu audumu un krāsu izvēle.

Kādēļ muzikāla? Jo mūzika iedvesmo, nomierina, sniedz iespēju izbaudīt dzīvi. Tieši tādas sajūtas "Lonas" novēl ikvienam, iegādājoties un atpūšoties jaunajā gultu kolekcijā. Tāpat ar šo kolekciju "Lonas" aicina improvizēt, miksējot dažādas detaļas un materiālus, tā pārvēršot guļamistabu mājīgā un stilīgā miera oāzē.

Kvalitāte pirmajā vietā

"Lonas" ražošanas procesos tiek izmantoti tikai kvalitatīvi un sertificēti materiāli un uzņēmumā strādā kvalificēti meistari, tādējādi nodrošinot "Lonas" ekskluzivitāti – augstākās kvalitātes produktu uzticamību un rūpīgu Lietuvas meistaru roku darbu.

Taču ar kvalitāti izceļas ne vien pati produkcija, bet arī "Lonas" mājaslapa – tajā iespējams izveidot pilnīgi unikālu gultu, kas atbildīs ikviena klienta individuālajām prasībām gan krāsas, gan materiāla ziņā. Mājaslapa www.lonas.lv jau vairāk nekā gadu veiksmīgi darbojas Latvijā, par ko liecina aizvien pieaugošais pasūtījumu skaits un pozitīvās atsauksmes no klientiem.

Tagad "Lonas" saloni arī Latvijā

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir uz Lietuvu, taču nevar noliegt, ka "Lonas" ir kļuvis par iecienītu ražotāju arī Latvijas tirgū. Lietuvā pieejami vienpadsmit saloni, no kuriem trīs tika mūsdienīgi renovēti 2016. gadā. Savukārt, jau 14.martā tika vērtas durvis pirmajam "Lonas" salonam Latvijā tirdzniecības centrā "MC2", kuram drīz sekos salons tirdzniecības centrā "Domina".

Salona atvēršanai un iekārtošanai tirdzniecības centrā "MC2" tika ieguldīti 40 000 eiro, tā sniedzot neatkārtojamu iepirkšanās pieredzi ikvienam salona apmeklētājam. Lai arī "MC2" zināma kā ekskluzīva tirdzniecības vieta, "Lonas" uzsver, ka šajā salonā matračus un gultas var iegādāties par ļoti demokrātiskām cenām. Piemēram, unikāla dizaina gultu iespējams pasūtīt tikai par 700 eiro.

"MC2" salonā ir iespēja izveidot un iegādāties pilnīgi unikāla dizaina risinājumus savai guļamistabai.

Aicinām ikvienu interesentu apmeklēt "Lonas" salona atklāšanu tirdzniecības centrā "MC2" – būs pārsteigumi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!