Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 17. augustā, Rīgas svētku laikā iecienītajā Lucavsalas atpūtas zonā no plkst. 12.00 līdz 17.00 risināsies bērnu sporta pasākums "Rīga laiku laikos". Tajā visa vecuma bērniem būs iespēja piedalīties sportiskās un radošās aktivitātēs piecās zonās, kurās varēs iepazīt Rīgu dažādos vēstures laika posmos no senseniem laikiem līdz pat mūsdienām.

Pasākumā "Rīga laiku laikos" bērniem būs iespēja piedalīties dažādās, vēsturiskajam laika posmam atbilstošās aktivitātēs, darboties interesantās, tematiski veidotās radošajās darbnīcās un kopā ar vecākiem pavadīt laiku īpašā atmosfērā, kas visu dienu valdīs Lucavsalā.

Pasākuma norises vieta tiks sadalīta vairākās zonās, kurās bērni un viņu vecāki varēs iepazīt pirmo zonu - Rīga sensenos laikos. Otrajā zonā atrakcijas būs saistītas ar Rīgas pili, tās ļaudīm, karalienēm un karaļiem. "Gudrā Rīga" aktivitātes ļaus visiem apmeklētājiem uzzināt to, kā zinātne palīdzēja pilsētai attīstīties laika gaitā. Kādu laiku pār Rīgu valdīja romantika, tādēļ arī viena zona būs veltīta šim laika posmam, kad populāri bija puķu bērni, princeses, prinči. Rīga - "mazā Parīze", pastaigas pa mazajām Vecrīgas ieliņām un romantiskiem retro autmobiļiem. Mūsdienu dzīvi un Rīgu pazīst ikviens mūsu bērns, tādēļ aktīvs dzīvesveids, interesantas aktivitātes, autosports, TV šovi un talantu šovi nav sveša lieta.

Šis viss un vēl daudz kas cits ikvienu bērnu un viņu vecākus svētdien sagaida Lucavsalā, kad visi kopā varēs baudīt interesantu atpūtu. Visas aktivitātes, radošās darbnīcas pieejamas būs bez maksas, un katrs bērns par dalību atrakcijās saņems pārsteiguma balviņu.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, DNB banka, AS "Forans", "Fantasy Park" un "Baltais".

Sīkāka informācija mājas lapā www.parstipru.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!