Foto: Shutterstock

Pirmajā septembrī, uzsākot skolas un studiju gaitas, vajadzīgas ne tikai klades un pildspalvas, bet vēl arī daudzas citas lietas. Lielāko veikalu akciju meklēšanas rīks Zave.lv, kas palīdzēs atrast visu vajadzīgo par vislabākajām cenām, neizejot no mājām vai biroja, ir sagatavojis īpašu piedāvājumu jaunā mācību gada startam, ieskaties!

Zave.lv atrodami akciju piedāvājumi no lielākajiem Latvijas veikaliem visās populārākajās preču grupās. Gaidot pirmo skolas dienu, apkopoti speciālie pirmā septembra piedāvājumi. Kategorijā 1.septembris atradīsiet gan piedāvājumu iegādāties briļļu ietvarus no veikala Fielmann par vienu centu, gan elektropreces no RD Electronics ar vairāk nekā 30% atlaidi un vēl daudz ko citu.

Iespējams, kāds nolēmis sākt rudens sezonā nodarboties ar sportu, tad lieti noderēs sporta apģērbs - Zave.lv atradīsiet piedāvājumus iegādāties modernus un ērtus sporta tērpus ar ievērojamām atlaidēm, piemēram, treniņbikses, kas kādreiz maksāja 29,95 eiro, tagad maksā tikai 8,99 eiro, bet vīriešu vai sieviešu T-kreklu, kas kādreiz maksāja 14,95 eiro, tagad var nopirkt par 8,99 eiro.

Zave.lv interneta veikalā iespējams iegādāties arī datortehniku un tai pieskaņotus aksesuārus par ļoti labām cenām. Piemēram, portatīvie datori nopērkami pat par 100 eiro lētāk nekā parasti, turklāt komplektā vēl pieejama arī programmatūra. Šāds dators būs labs palīgs, gan skolā uzdotos mājas darbus pildot, gan studējot.

Interneta veikalā pieejams viss - no apģērba un kosmētikas līdz pat zooprecēm un alkoholam. Izmantojot meklētāju un izvēloties nepieciešamo preču grupu, ērti atradīsiet visu nepieciešamo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!