Uzzini visu par mūsu MBA programmām - RTU Rīgas Biznesa skola (RBS) aicina uz atvērto durvju dienu jau 10.jūlijā plkst. 18:00 Skolas ielā 11.

Reģistrējies atvērtajai durvju dienai šeit

Kopš 1991. gada RTU Rīgas Biznesa skola menedžeriem, vadītājiem un uzņēmējiem piedāvā studēt MBA programmās, kas tiek realizētas angļu valodā sadarbībā ar Bufalo universitāti (ASV) un Otavas universitāti (Kanāda). Programmas ir starptautiski akreditētas un ir saņēmušas Centrālās un Austrumeiropas menedžmenta asociācijas (CEEMAN) izstrādāto starptautisko kvalitātes akreditācijas sertifikātu (International Quality Accrediation).

RBS ir pirmā augstskola Baltijā, kas sāka piedāvāt mācības MBA programmās angļu valodā, kuru rezultātā studenti iegūst pasaulē atzītu MBA grādu. RBS lepojas ar faktu, ka tās absolventi ir augsti novērtēti Latvijas un starptautiskā darba tirgū. Mūsu absolventi ieņem vadošus amatus lielākajos un veiksmīgākajos Latvijas uzņēmumos - "Statoil", "Latvenergo", "AirBaltic", "Lattelecom", "DNB Banka", "Swedbank", "SEB", "Siemens", "MTG Group" u.c.

Kas ir MBA grāds?

  • drošs pamats veiksmīgai karjerai, jo pasaules darba tirgū personas ar MBA grādu tiek atzītas par augsti konkurētspējīgām;
  • profesionālais maģistra grāds uzņēmumu un organizāciju vadīšanā;
  • pasaulē populārākā izglītība vadītāju vidū, kas dod praktiskas iemaņas un ļauj efektīvi strādāt sava uzņēmuma labā.

Kāpēc izvēlēties Rīgas Biznesa skolas MBA?

  • Ziemeļamerikas MBA standartiem atbilstošas apmācības metodes (biznesa situāciju analīze, grupu projekti, aktīvas diskusijas, utt.);
  • Elastīgs mācību grafiks;
  • Pieredzējuši un profesionāli vietējie un ārvalstu pasniedzēji ar starptautisku biznesa pieredzi,
  • Mācības angļu valodā;
  • Studiju biedri ir dažādu nozaru līderi, tādējādi studējot tiek iegūti vērtīgi biznesa kontakti, kas noder veiksmīga biznesa un karjeras veidošanai;
  • Iespēja izvēlēties sev atbilstošāko MBA programmu - vispārīgo MBA vai MBA ar specializāciju IT, Finansēs vai Mārketingā.

RBS absolventu atsauksmes

"Studijas RBS bija gan piedzīvojums, gan izaicinājums. Es ieguvu vērtīgas un noderīgas zināšanas un satiku lieliskus cilvēkus, kas tagad ir kļuvuši par daļu no manas dzīves. Esmu ieteicis un turpināšu ieteikt studijas RBS kā efektīvu līdzekli profesionālajai un personīgajai izaugsmei."

Edgars Šneps
Latvijas Basketbola asociācija
Ģenerālsekretārs

"Vērtīgas zināšanas, jauns domāšanas veids un daudz jaunu draugu - tie ir tikai daži ieguvumi no studijām RBS."

Līva Brakša
DNB Banka
Mārketinga projektu vadītāja



Uzzini vairāk:

Vēlies uzlabot angļu valodu?  

Ik gadu vairāki simti studentu apgūst angļu valodu RBS Angļu valodas centrā. Nodarbības RBS angļu valodu kursos notiek mazās grupās divas  reizes nedēļā, darbdienās no 18:00 līdz 21:00. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!