Foto: Publicitātes foto
Tiem, kas tic karmai, lielisks apliecinājums, ka ar labiem cilvēkiem notiek labas lietas, viņiem vien jāuzdrīkstas piedalīties loterijā. Veikalu tīkla izlozē jauna "Toyota Corolla" aizceļo pie Krāslavas bērnu sociālās rehabilitācijas centra direktores Ērikas Gekas.

20.jūlijā, saules lutinātajā ceturtdienā "Amserv Motors" salona telpās pulcējās lielākās mazumtirgotāju sabiedrības SIA "Baltstor", veikalu tīklu "Mego" un "Vesko" preču zīmolu un loterijas sadarbības partneri. Šinī dienā Ērikai un viņas ģimenei svinīgi pasniedza laimesta galvenās balvas, teju 15 tūkstoši eiro vērtās "Toyota Corolla" atslēgas, informēja veikalu tīkla mārketinga vadītājs Aleksandrs Afanasjevs.

"Šogad kā vēl nekad priecājos par balvas saņēmēju. Tā ir vienlaicīgi iespēja mums pateikt paldies, ka Ērika iepērkas mūsu veikalā un dara šo sabiedrībai svarīgo darbu – rūpējas par to, lai Krāslavas bērnu nama bērniem ir laimīga un sirsnīga bērnība," sacīja "Baltstor" valdes locekle Indra Granateka.

Ērika stāsta, ka izlēma piedalīties loterijā, jo Krāslavas "Mego" viņai ir tieši pa ceļam un dodoties no darba uz mājām savai lielajai ģimenei sanāk iepirkt produktus vai ik dienu, turklāt arī pats pieteikšanās process ir bijis ļoti vienkāršs un ērts, vajadzēja nosūtīt īsziņu vai aizpildīt anketu.

"Šī bija pirmā reize, kad izlēmu piedalīties šādā aktivitātē. Produkti gan no pārtikas, gan no sadzīves ķīmijas nodaļas bija tie, ko mana ģimene ikdienā parasti lieto, tādēļ tas neradīja apgrūtinājumu ģimenes budžetam. Kad uzzināju, ka esmu laimējusi, sajūtas bija neaprakstāmas, jo iepriekš nemaz necerēju, ka kaut ko laimēšu. Tas bija tiešām liels pārsteigums, ka no visiem iespējamajiem laimētājiem, lielā balva tika tieši man", tā Geka.

"Neatkarīgi no laika, kurā dzīvojam, cilvēki tic veiksmei, tāpēc turpinām rīkot loterijas un ticu, ka Fortūna izvēlās pareizi laimestu uzvarētājus. Turklāt pats dāvāšanas process dara gandarījumu arī mums, jo zinām, ka tā 216 cilvēkiem varējām palīdzēt kļūt daudz priecīgākiem," skaidro Granateka.

"Latvijas Maiznieks" valdes loceklis Māris Daude stāsta, ka ir iepriecināts, ka laimīgajā čekā viena no precēm jau otro gadu bija maize, taču vienlaikus tas nav pārsteigums, jo maize ir viena no pirktākajām pārtikas precēm. Un pateicoties efektīvi organizētajam loģistikas tīklam, uzņēmuma produkcija pieejama jebkurā Latvijas nostūrī, tāpēc Daude jokojot piebilst, ka "Latvijas Maiznieks" maize ir produkts, kas vairo laimesta iespējamību.

Tikmēr "Podravka", pārstāvniecības Latvijā direktors Pāvels Karandejs uzskata, ka loterija ir labs veids kā iepazīstināt pircējus ar jauniem produktiem, jo bieži pirkums notiek ziņkāres pēc, tas ir labs iemesls pamēģināt kaut ko jaunu, paeksperimentēt, paplašināt ēdienkarti un pārsteigt savas garšas kārpiņas.

"Baltstor" veikalu tīklu vasaras loterija norisinājās no 17.aprīļa līdz 9.jūlijam. 30 tūkstošus eiro balvu fondā tika izspēlēti 15 "Merida" kalnu velosipēdi no "Gandrs", 50 kosmētikas dāvanu komplekti 100 eiro vērtībā no AVON, 25 dāvanu kartes ceļojumam 100 eiro vērtībā no INTERLUX TRAVEL, 25 dāvanu kartes degvielai 50 eiro vērtībā no "Gotika auto" un 100 "Mego" dāvanu kartes 25 eiro vērtībā un galvenā balva – automašīna "Toyota Corolla" no "Amserv Motors".

Loterijā piedalās šādi produktu zīmoli: "Ramata", "Balbiino", "Ādažu čipsi", "Coccolino", "Surf", "Domestos", "Domi", "Tymbark", "Enjoy", "Vilkyškiu", "Pērle", "Мелочи жизни", "Marienbāde", "Dos pollos", "Diženā", "Latvijas maiznieks", "Vegeta" un "Pepsi".

Veikalu tīkls "Mego" ir vietējā kapitāla uzņēmums, kas Latvijā darbojas 18 gadus. Tīklā ir vairāk nekā 220 veikalu ar zīmoliem "Mego" un "Vesko".

SIA "Baltstor" ir Latvijas lielākā mazumtirgotāju sabiedrība, apvienojot 95 juridiskas personas, kas darbojas vairāk nekā 400 mazumtirdzniecības vietās visā valstī. "Baltstor" kā vadības sistēma visiem tās dalībniekiem nodrošina labākos IT risinājumus, vienotu struktūru un kopīgus iepirkumu principus, kā arī, nodrošina efektīvu mārketinga procesu vadību.

Vairāk informāciju par "Mego" un "Vesko" lielo vasaras loteriju uzzini http://megoloterija.lv/ .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!