Spilgtākā latviešu modele Māra Kampernova, pašmāju labākais barista Ingemārs Dzenis, kā arī digitālo mediju un mārketinga guru Artūrs Mednis ar Audi Q7, pieveicot vairāk nekā 2300 kilometrus tālo ceļu no Milānas līdz Rīgai, uz galvaspilsētu atveduši jaunākās pavasara/ vasara modes kolekcijas. Vadošie modes zīmoli - Versace Jeans, Baldessarini, Kelton, Hosio Latvijā būs oficiāli pārstāvēti pirmo reizi un jau šovakar būs apskatām iepirkšanās centra Sky&More rīkotajā modes šovā F&Show.

Modes trijotne aktuālākās apģērbu un aksesuāru kolekcijas uz Rīgu atgādāja pavisam neparastā veidā - izvietotas milzu F burtā, kas izbūvēts kā skapis un piestiprināts auto piekabē. Piecu dienu laikā viņi šķērsoja sešas Eiropas valstis, pa ceļam iekūlās dažādās nepatikšanās un piedzīvojumos, zaudēja derībās un kaili skrēja cauri Austrijas ciematam ar nosaukumu Fucking, konfliktēja ar policiju, brauca bez tiesībām, greznās drēbēs uz "ābolīšiem" šļūca Alpu kalnos, līdz beidzot veiksmīgi sasniedza galamērķi - iepirkšanās centru Sky&More.

Jau šovakar tajā notiks šikākais modes pasākums Baltijā - modes šovs F&Show, kurā stila cienītāji ar "Moller Auto Rīga" un "Moët&Chandon" atbalstu varēs iedvesmoties no aktuālākajām dizaineru kolekcijām, vērot pirotehnikas brīnumus, baudīt gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķu priekšnesumus, tostarp arī britu popmūzikas zvaigznes Taras McDonald uzstāšanos.

F&Show laikā tiks atklāts arī jauns luksuss klases modes zīmolu veikals F&More. Tas ir vienīgais veikals Latvijā, kurā oficiāli ir pārstāvēti vairāki pasaulē atzītāko apģērbu un aksesuāru zīmoli. F&More varēs iegādāties arī Māras, Ingemāra un Artūra no Milānas atvestos dārgumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!