Vai esi domājis par to, ka pēc pavasara ģenerāltīrīšanas nevajadzīgās mantas varētu būt noderīgas citiem? Vēlies kādam piedāvāt kādu priekšmetu, kam citi varētu atrast pielietojumus? Vari piedāvāt kādu pakalpojumu, bet nezini kā par to informēt citus interesentus? Šādi jautājumi pieprasa atbildi par to, kur varētu tikt realizētas šādas iespējas, tieši tāpēc ir īstais laiks iepazīties ar bezmaksas sludinājumu servisu Takari.eu.

Kas ir Takari.eu?

Portāls Takari.eu nav vienkāršs sludinājumu portāls, bet gan universāla platforma, kas apvieno ne tikai sludinājumus, bet arī interneta veikalu piedāvājumus, lai vienā resursā varētu tikt salīdzinātas preces vai pakalpojumi. Takari.eu serviss piedāvā ērti un pārskatāmi gan pircējiem, gan pārdevējiem aplūkot portāla saturu, komunicēt savā starpā un arī iepazīstināt ar piedāvājumu sociālajos tīklos - facebook.com, draugiem.lv un ok.ru.

Portāla priekšrocības

Šī sludinājumu portāla lielākā priekšrocība ir tā, ka ikviens var ievietot bezmaksas sludinājumu neierobežotā skaitā, rediģēt tos un papildināt ar jaunu informāciju jebkurā brīdī. Tā kā sociālajos tīklos šim portālam ir liels sekotāju skaits, tad tā ir lieliska iespēja reklamēt savu preci vai pakalpojumu, jo ikviens resursa lietotājs var ievietot savu sludinājumu takari.eu sociālo tīklu ziņu lentē, un tādā veidā arī garantēt lielāku skatījumu skaitu. Sludinājumu portālu var lietot ar vai bez reģistrācijas, tas ir ērti lietojams un pārskatāms arī no mobilajām ierīcēm.

Takari.eu - tā ir iespēja attīstīt savu biznesu

Sava biznesa uzsākšana noteikti nav tas vieglākais process, jo ir nepieciešami līdzekļi un iespējas par sevi pastāstīt pēc iespējas plašākam auditorijas lokam. Lai biznesa veiksmes ceļš būtu raitāks, portālā takari.eu ir iespēja izveidot un uzturēt savu web resursu, lai informētu par preci vai pakalpojumiem. Ikviens sava biznesa veidotājs var atvērt savu i-Veikalu, kur neierobežotā skaitā ievietot sludinājumus, banerus un citu biznesa nozarei saistošu informāciju. Tiem, kam jau pastāv savs web resurss, takari.eu portālu var izmantot kā platformu tā reklamēšanai ar satura atspoguļošanu plašākai auditorijai.

Vienmēr un visur sasniedzams

Šī bezmaksas sludinājuma portāla mērķis nav koncentrēts uz vienu lielu reģionu vai pilsētu. Gluži pretēji - katrs lietotājs var tikt informēts par to, kas ir aktuāls konkrētajā atrašanās vietā vai reģionā, un to nodrošina filtrēšanas sistēma, atlasot atbilstošo sludinājumu informāciju. Ja ir vēlēšanās iepazīt sludinājumus no konkrētas pilsētas, tas paveicams ar vienu pogas spiedienu.  Šāds mehānisms ļauj izmantot lokālās priekšrocības gan pārdevējam, gan pircējam.

Ienāc portālā takari.eu un izmēģini!

Seko portāla jaunumiem šeit:
facebook.com/takari.eu
draugiem.lv/takari.eu/
ok.ru/takari.eu
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!