Tagad ir iespēja mācīties braukt, kā arī likt CSDD eksāmenu ar automašīnu, kurai ir automātiskā ātrumkārba! Pēc CSDD statistikas datiem Autoskola CREDO ir vislielākā autoskola Latvijā. Mēs piedāvājam A, B, BE, C, CE, D un DE kategoriju vadītāju apmācību, kā arī periodisko apmācību (95. kods).

Autoskola, kura nesen nosvinējusi savu desmitgades jubileju, vēlas atkal iepriecināt savus klientus. Mēs pirmie vēlamies piedāvāt praktiskās braukšanas apmācību un CSDD eksāmenu kārtošanu ar automātiskās pārnesumkārbas automašīnām, šāda apmācība ievērojami atvieglos apmācību un CSDD eksāmenu kārtošanu. Nokārtojot CSDD eksāmenus, Jūs saņemsiet vadītāja apliecību ar piezīmi par to, ka Jums ir atļauts vadīt automašīnu ar automātisko pārnesumkārbu.

Daudzu gadu gaitā mēs sadarbojamies ar tādām organizācijām, kā Valsts Nodarbinātības aģentūra, Latvijas Republikas Nacionālo Bruņoto Spēku Nodrošinājuma pavēlniecība, „Starptautiskā lidosta „Rīga"", „Volvo Truck Latvia" u.c.

Mūsu autoskolā strādā profesionāli un pieredzējuši teorētisko priekšmetu pasniedzēji un praktiskās braukšanas instruktori. Apmācību auditorijas atrodas Rīgā: Aspazijas bulvārī 32-314, Purvciema ielā 38-206, Sarkandaugavas ielā 22-13, Kleistu ielā 14-148, Kandavas ielā 4-2, Ozolciema ielā 26-52, kā arī Baložos un Liepājā.

Būsim priecīgi Jūs redzēt mūsu autoskolā!

Mūsu mājas lapa: www.credo.lv

Kontakt telefons: +371 67220800

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!