Foto: F64
Gandrīz mēneša garumā VA/S "Latvijas Valsts ceļi" un A/S "Latvijas autoceļu uzturētājs" kopā ar portālu DELFI aicināja piedalīties fotokonkursā un iesūtīt fotogrāfijas, kurās ir iemūžināts ceļš Latvijas ainavā.

Ar prieku paziņojam, ka pirmais šī fotokonkursa posms ir noslēdzies. Kopumā dalībai konkursā tika iesūtītas 402 brīnišķīgas fotografijas. Paldies visiem dalībniekiem, kas ar savu fotogrāfiju palīdzību ļauj mums ieskatīties dažādos Latvijas novados.

Dalībai fotokonkursā iesūtītās fotogrāfijas iespējams aplūkot šeit.

Visas konkursā pieteiktās fotogrāfijas tiks apkopotas un 30 labākās izvēlētas pēc fotokonkursa visu posmu noslēguma 2014.gada pavasarī. Tās būs pieejamas apskatei publiski īpašā izstādē "Latvijas ceļu muzejā".

Lai iepriecinātu dalībniekus, arī šī posma noslēgumā ir sarūpētas balvas.

Žūrija izvēlējās pārsteiguma balvu no VA/S "Latvijas Valsts ceļi" piešķirt fotogrāfijai "Kaut kur Kurzemē... II", kuras autors ir dalībnieks ar lietotājvārdu Gavils.

Portāls DELFI balvu - GPS navigatoru "Smart" no internetveikala gpspro.lv, piešķir fotogrāfijai "Tur aiz līkuma ...", kurā iemūzīnāts ceļš Tukuma novadā, kuras autors dalībnieks ar lietotājvārdu Dzintraz.

Savukārt, lasītāju balsojuma, kas, par fotogrāfijām  norisinājās  līdz 15.septembrim, balvu - dāvanu karti no "Baltvilla" 20 Ls vērtībā saņem, dalībnieks ar lietotājvārdu Andriitiss49, kura fotogrāfija "Ceļš uz lauku mājām" saņēma visaugstāko vidējo vērtējumu ar vislielāko vērtējumu skaitu.

Ar visu balvu ieguvējiem sazināsimies personīgi, lai vienotos par balvu saņemšanu.

Pavisam drīz - jau no 30.septembra, sāksies nākamais fotokonkursa "Mans ceļš. Latvija" posms. Gaidīsim jaunas tik pat skaistas un daudzveidīgas fotogrāfijas ar ceļiem Latvijas ainavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!