Foto: Publicitātes foto
Irina Kolosova ar savu trīsgadīgo meitu Ariadnu bieži apmeklē Jelgavas pareizticīgo svētā Simona un svētās Annas baznīcu. Mamma lūdzas par savas meitas veselību. Iekļūstot baznīcā Ariadna kļūst mierīgāka, un izskatās, ka tad galvassāpes un epilepsijas lēkmes, kas moka meiteni, pazūd.

Jelgavas Valdnieks Ioanns ieteicis Ariadnas mammai vērsties pēc palīdzības pie labdarības fonda "Ticība, Cerība, Mīlestība". Meitenītei patīk saņemt Svēto Vakarēdienu, viņa pati atver muti, vēl viņai ļoti patīk klausīties baznīcas kora dziedāšanu. Baznīcas draudzes locekļi zina par Ariadnas problēmām ar veselību un novēl viņai ātrāku izveseļošanos.

Ariadnas mamma pastāstījusi, ka grūtniecība noritēja grūti, bija smagas toksikozes epizodes. Pēc piedzimšanas meitai nekādu pataloģiju nekonstatēja. Pirmais trauksmes zvaniņš parādījās trīs mēnešu vecumā, kad kļuva pamanāms, ka bērns nespēj noturēt galvu. Pēc tam Ariadna ilgi nespēja rāpot un pat līdz šai dienai nestaigā, spēj tikai stāvēt ar pieturēšanos, bet neilgu laiku, tad krīt. Meitene arī nerunā, slikti guļ un nespēj ilgi koncentrēties uz spēli, sāk kliegt.

Diemžēl laiks tika pazaudēts, jo sākumā neviens nekādu traucējumu nav pamanījis. Tikai fizioterapeits, kas nodarbojās ar meiteni, ieraudzījis smagu attīstības atpalicību. Precīza diagnoze joprojām nav uzstādīta. Teica, ka ir muskuļu vājums. Mamma ved bērnu pie logopēda un uz masāžu, nodarbojas ar meitu mājās, bet vajag pamēģināt kaut ko nopietnāku.

Plānos ir aizsūtīt meiteni uz Sanktpēterburgu, lai tur veiktu muguras smadzeņu elektrostimulāciju. Šī procedūra jau ir devusi pozitīvus rezultātus attiecībā uz citiem bērniem, cerēsim, ka arī mazajai Ariadnai tā palīdzēs un meitene sāks aktīvāk attīstīties.

Lūdzam Jūs ziedot līdzekļus Ariadnas braucienam uz Sanktpēterburgu. Meitenei ir ļoti vajadzīga palīdzība.

Zvanot uz labdarības tālruni 90006684, Jūs ziedosiet 1,42 eiro. Tie, kuri var ziedot lielāku summu - 4,27 eiro, ir lūgti zvanīt uz tālruni 90006560. Ziedot var arī pārskaitot naudu elektroniski, izmantojot norādītos zemāk kontus.

Saņēmējs: Labdarības fonds "Ticība, Cerība, Mīlestība", reģ. Nr. 50008173931
АS "Swedbank", SWIFT: HABALV22
Konts LV05HABA0551037000771

Nordea Bank AB Latvijas filiāle,
SWIFT NDEALV2X
EUR – LV19NDEA0000083088858
USD – LV72NDEA0000083088874
RUB – LV12NDEA0000083088887

Iepazīties ar citu bērnu stāstiem, braucienu uz ārzemēm rezultātiem un ar fonda jaunumiem un ziņām Jūs varēsiet mūsu vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!