Panda Software Latvia (Management Information System Latvia) paziņo, ka no 2004. gada novembra tiek atvērta jaunā mājas lapa latviešu valodā www.pandaav.lv. Visiem interesentiem un klientiem tiek piedāvāta iespēja uzzināt jaunumus par Panda antivīrusu risinājumiem, saņemt izsmeļošu tehnisko informāciju par piedāvātajiem produktiem, kā arī daudz ko citu.

Mājas lapai ir piecas galvenās sadaļas – Sākums, Produkti, Atbalsts, Partneri un Par Pandu.

Sadaļā “Sākums” atrodama jaunākā informācija par Panda Software produktiem, par jaunākajām datorvīrusu epidēmijām un citiem draudiem. Sadaļā ir redzams Panda Virusometer, kurā tiek atainota šībrīža situācija pasaulē, kā arī iespēja izmantot Panda ActiveScan - bezmaksas tiešsaistes antivīrusu skeneri.

Noderīgākā sadaļa lietotājiem Latvijā ir sadaļa “Atbalsts”. Tiek piedāvāts atbalsts visiem Panda risinājumiem, kur lietotāji var uzdot jautājumu par jebkuru tēmu saistībā ar Panda Software - rakstot uz support@pandaav.lv, zvanot vai izmantojat portālā „online” tehnisko sadaļu, kas ļauj pieteikt un saņemt atbalstu „online” režīmā (korporatīvajiem klientiem). Panda klientiem tiek dota iespēja lejupielādēt jaunākās vīrusu datubāzes un jaunākos programmu uzlabojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!