Foto: Publicitātes attēli
44% autovadītāju OCTA polises joprojām pērk degvielas uzpildes stacijās vai ar apdrošināšanas starpnieku palīdzību, tādējādi pārmaksājot līdz pat 50 latiem gadā,

liecina preču un pakalpojumu cenu salīdzināšanas portāla Gudriem.lv veiktās aptaujas rezultāti. Ja šo autovadītāju vidū esi arī Tu, ir īstais laiks mainīt savus paradumus! Tagad to var izdarīt ļoti ātri un vienkārši!

Preču un pakalpojumu cenu salīdzināšanas portāls Gudriem.lv - vienīgais interneta resurss Latvijā, kura aprēķinos tiek izmantota jaunākā un aktuālākā informācija no apdrošinātāju (Letakpasam.lv, BTA, BAN, Balta, Baltikums, Balva, Gjensidige, Ergo, IF un Seesam) interneta mājas lapām! Tas nozīmē, ka, izmantojot Gudriem.lv kalkulatoru, Tu pāris minūšu laikā vari atrast savai automašīnai izdevīgāko OCTA piedāvājumu.

«Šobrīd Latvijā darbojas vairāk nekā desmit interneta vietnes, kuras saviem lietotājiem piedāvā iespēju salīdzināt OCTA pakalpojumu cenas. Tomēr tikai portāla Gudriem.lv ir pieejami VISU Latvijas apdrošināšanas kompāniju OCTA cenu piedāvājumi bez starpnieku uzcenojuma un ņemot vērā atlaides, kuras apdrošinātāji piemēro pirkumiem internetā,» skaidro projekta vadītāja Helēna Brahmane.

Gudriem.lv atšķirībā no citiem līdzīgiem interneta resursiem neko nepārdod. Kad Gudriem.lv sistēmā ievadīti visi nepieciešamie automašīnas dati (transportlīdzekļa reģistrācijas numurs un tehniskās pases numurs) un lietotājs ir atradis sev izdevīgāko OCTA piedāvājumu, viņam ir iespēja uzreiz pāriet uz izvēlētās apdrošināšanas kompānijas interneta mājas lapu un veikt pirkumu tur - patstāvīgi un bez starpnieku pakalpojumiem. Turklāt OCTA cenas starpība, pērkot polisi ar Gudriem.lv starpniecību, var sasniegt līdz 50 latiem gadā.

Gudriem.lv - ērts un noderīgs risinājums tieši Tavam maciņam!

Aizvien vairāk lietotāju atklāj sev portālā ērto Gudriem.lv OCTA cenu kalkulatoru. Lūk, ko viņi saka:

 «Agrāk OCTA polisi pirku ar sava aģenta starpniecību. Taču draugs ieteica salīdzināt šī pakalpojuma cenas dažādu apdrošināšanas kompāniju interneta mājas lapās.Cenas starpība, ko pārmaksāju, bija tiešām iespaidīga - Янис atsakoties no aģenta pakalpojumiem un nopērkot OCTA polisi internetā, es ietaupīju 21 latu! Tādēļ tagad OCTA polisi pērku tikai internetā. Bet, lai lieki netērētu laiku, patstāvīgi pētot visu apdrošinātāju piedāvājumus, izmantoju Gudriem.lv kalkulatoru, kur visi piedāvājumi apskatāmi vienuviet,»  Jānis Kravalis, 33 gadi. 


 «OCTA polisi vienmēr pērku internetā, Сергей jo tas ir ērti un lēti. Līdz šim automašīnu apdrošināju portālā oct... .lv. Taču, kopš salīdzināju dažādu apdrošināšanas sabiedrību OCTA pakalpojumu cenas portāla Gudriem.lv kalkulatorā, izdevīgāko apdrošināšanas polisi savai automašīnai meklēju tieši tur. Tā man parasti izdodas ietaupīt 10 - 20% no polises standarta cenas, jo Gudriem.lv pieejamas OCTA cenas bez uzcenojumiem,» Sergejs Buzenkovs, 49 gadi.


Илзе«Pirms iegādāties ОCTA polisi, es vienmēr ieskatos Gudriem.lv kalkulatorā, lai noskaidrotu, kurš apdrošinātājs piedāvā izdevīgāko cenu. Tāpat ļoti novērtēju iespēju saņemt no Gudriem.lv atgādinājumu par ОCTA polises termiņa beigām ar SMS starpniecību. Kas nav mazsvarīgi - šos atgādinājumus vienmēr saņemu savlaicīgi!» Ilze Krastiņa, 25 gadi.


Atrodi savai automašīnai izdevīgāko OCTA polisi arī Tu - www.gudriem.lv!

Vēl portālā Gudriem.lv var salīdzināt mobilo sakaru tarifus, aviobiļešu un viesnīcu cenas, ceļojumu apdrošināšanas pakalpojumus, ātros un patēriņa kredītus, banku depozītus un norēķinu kartes, interneta un TV cenas, kā arī iepazīties ar visu Latvijas kolektīvās iepirkšanās vietņu piedāvājumiem vienuviet.

Gudriem.lv jaunākais pakalpojums - Latvijas lielāko tirdzniecības tīklu preču aktuālo akcijas piedāvājumu apkopojums!

Vēlies kļūt par Gudriem.lv draugu? Vēlies laimēt vērtīgas balvas mūsu konkursos?

Pievienojies!

Meklē mūs sociālajos tīklos Facebook - http://www.facebook.com/gudriemlv, Draugiem.lv - http://www.draugiem.lv/gudriemlv, kā arī Twitter - http://www.twitter.com/Gudriem_LV

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!