Aicinām iepazīties ar Latvijā populārajām siltumu akumulējošām Zviedrijā un Somijā izgatavotajām podiņu kamīnkrāsnīm, kas turpmāk pieejamas arī jaunā dizainā. Podiņu krāsns siltuma īpašību demonstrācija ir pieejamas salonā Kamina.

Uzstādot šādu krāsni savā mājoklī iegūsiet pievilcīga dizaina ekonomisku siltuma avotu, kas būs laba alternatīva, kad citi apkures veidi nedarbojas. Atkarībā no apsildāmās platības kamīnkrāsnis tiek uzstādītas arī kā vienīgais siltuma avots mājoklī. Šādas krāsns atšķirība no parastā kamīna ir siltuma uzkrāšana un saglabāšana krāsns korpusā kurināšanas laikā, tādējādi krāsns silda arī pēc malkas izdegšanas.

Sekojiet Salona Kamina jaunumiem Faceboook.

Kāpēc izvēlēties siltuma akumulējošu kamīnkrāsni?

● Garantēts siltums mājoklī neatkarīgi no citiem apkures veidiem
● Ekonomiska un efektīva lietošanā
● Krāsns silda arī pēc kurināšanas
● Siltumu pastiprinošs ventilators
● Dažādas, pievilcīga dizaina variācijas
● Iespēja pārslēgt uz parastā kamīna režīmu

Siltuma saglabāšanu nodrošina krāsns korpusā rūpnieciski iestrādātie dūmu kanāli, kas apjozti ar siltuma akumulējošu masu (ziepjakmens). Krāsni kurinot dūmgāzes virzās pa krāsns dūmu kanāliem līdz krāsns korpusa augšai, tad tiek spiestas gar sāniem uz leju, un tikai tad tiek izvadītas skurstenī. Tādējādi dūmgāzes uzsilda siltumu akumulējošo korpusu. Pēc uzstādīšanas kamīnkrāns svars ir sākot no 800 kg. Tas kļūst par nopietnu siltuma avotu Jūsu mājoklī.

Tieši īpašā siltumu akumulējošā masa nodrošina ātru krāsns uzsilšanu un ilgstošu siltuma atdevi. Īpašu vērību ražotājs pievērsis arī pašai krāsns kurtuvei. Kurtuve ir aprīkota ar dubulto dūmgāžu sadedzināšanas sistēmu, tādējādi ir panākta efektīvāka siltuma atdeve un mazāki izmeši (pelni).

Zviedrijā ražotās krāsnis Gabriel keramik

Lai nodrošinātu plašāku telpu apsildi ražotājs rekomendē pievienot krāsns apakšā speciālu ventilatoru. Iedarbinot ventilatoru, gaiss no krāsns apakšējās daļas pa īpašiem gaisa kanāliem, kas atrodas kurtuves starpsieniņās, tiek izspiests caur krāsns priekšplānā esošajām atverēm telpā. Tādējādi ar gaisa palīdzību siltais gaiss tiek vienmērīgi kustināts pa mājokli. Vēl viena ventilatora īpašība - tas palīdz nodrošināt tūlītēju siltumu telpā.

Krāsns ir samērā vienkārši arī uzstādāma. Lai pieslēgtu krāsni ir nepieciešams tikai dūmenis un stabils pamats Jūsu mājoklī. Krāsns uzstādīšanai nav nepieciešams papildu skursteņa oderējums. Atkarībā no telpas platības un izolācijas ar to var būt pilnīgi pietiekoši, lai siltums mājoklī saglabātos visas dienas garumā. Izmaksu ziņā, kamīnkrāsns ierīkošana Jums izmaksās aptuveni par 30% vairāk kā līdzvērtīgas kategorijas Zviedrijā ražots kamīns, taču siltuma atdeve var būt pat vairākas reizes efektīvāka.

Podiņu kamīnkrāsnis ir pieejamas dažādos, īpaši Jums piemērotos dizainos un augstumos. Krāsns ražošanas procesu iespējams aplūkot video.

Somijā ražotās krāsnis Warma Uunit

Mainot ekspozīciju piedāvājam iegādāties uz akcijas noteikumiem podiņu kamīnkrāsni Camina Gustav.

Zviedrijā ražoti kamīni un kamīnkrāsnis, kurus piedāvā kamīnu salons Kamina.

Vannas un duškabīnes, kamīni un flīzes salonā Kamina K.Ulmaņa gatve 2A- 67281980. Darba laiks darba dienās no 10:00-18:00, sestdienās no 11:00 - 14:00. Sīkāka informācija www.kamina.lv

Iepazīstieties arī ar citiem SIA Kamina piedāvājumiem:

Kamīni


Flīzes


Mēbeles


Vannas


Dušas kabīnes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!