Izdevusies diena un gūtie panākumi lielā mērā ir atkarīgi no tā, cik labs ir bijis jūsu naktsmiers. Jūs taču to neapstrīdēsiet? Veiksmīga tikšanās ar klientu, patīkams vakars ģimenes lokā, padarīti mājas darbi – tas viss ir iespējams, ja esat labi atpūtušies. Kvalitatīvai dzīvei mums ir nepieciešams veselīgs, pilnvērtīgs un kvalitatīvs miegs, skaisti sapņi, kurus pēc labas atpūtas naktī varam pēc tam īstenot dienā.

Atslēga kvalitatīvai dzīvei - kvalitatīva gultas veļa

Šoreiz stāsts nav par lācīti, bet par to, kas lācītim vēderā. Silksecret.lv Latvijas tirgū piedāvā Austrumu pasaulē gadsimtiem pārbaudītu, bet Rietumu pasaulē tikai nupat iepazītu gultas veļu - ar zīda šķiedru pildītas segas un spilvenus. Izklausās iespaidīgi! Un tā arī ir. Silksecret.lv piedāvātie spilveni un segas ir pildīti ar 100% dabisku augstvērtīgu garšķiedras Mulberry zīdu, kas iegūts no zīdtauriņu kāpuru kokoniem. Šim pildījumam tiešām piemīt maģisks noslēpums - tam līdzvērtīga materiāla nav, jo tieši zīda izstrādājumi nodrošina veselīgu miegu, rada komforta auru, mājīgumu un eleganci, tas ir antialerģisks, palīdz novērst stresu un aizkavē novecošanos

Senas tradīcijas mūsdienu dzīves stilam

Zīda izcelsme un vēsture ir meklējama senajā Ķīnā, kur tradicionālā veidā šos izstrādājumus ražo jau gadsimtiem ilgi. Silksecret.lv sadarbojas ar vienu no labākajām zīda rūpnīcām Ķīnā, kas atrodas Dzjansu provinces Sudžou pilsētā. Tās apkaimē iegūst pasaulē augstvērtīgāko - Mulberry - zīdu. Turklāt gadsimtu gaitā arī zinātniski ir pierādīts, ka zīds ir labvēlīgs materiāls ādai, matiem un vispārējai cilvēka veselībai. Esat taču dzirdējuši par zīda diegu procedūrām sejas ādai vai kosmētikas līdzekļiem ar zīdu? Tieši pateicoties senajām tradīcijām un augstajai kvalitātei, šie produkti ir iemantojuši cieņu un augošu pieprasījumu, jo cilvēki, kas izmanto ar zīda šķiedrām pildītas segas un spilvenus, mazāk cieš no dažādām slimībām, piemēram, reimatisma un artrīta, asinsrites traucējumiem un ādas iekaisumiem, saaukstēšanās un gripas. Izskaidrojams ir tāds, ka proteīniem bagātā zīda šķiedra satur 18 aminoskābes. Ādai ilgstoši saskaroties ar zīda izstrādājumiem, tā tiek barota, tādējādi aizkavējot ādas novecošanās pazīmes un uzlabojot ādas vielmaiņu. Ideāli - pasaulei, kurā valda jaunības kults!

101 nakts noslēpums jeb zīda gultas veļas pozitīvās īpašības

Katru nakti pa vienam jaunam atklātam noslēpumam jeb pozitīvai zīda gultas veļas īpašībai. Mēs jums vēlamies atklāt, mūsuprāt, būtiskākos zīda gultas veļas noslēpumus.

  • Nekādu alerģiju, putekļu ērcīšu vai pelējuma sēnīšu

Vai esat dzirdējuši par putekļu ērcītēm, kas mitinās spilvenos un rada alerģiskas reakcijas gan bērnu, gan pieaugušo vidū? Tad, lūk, šīs ērcītes gluži vienkārši nespēj dzīvot un attīstīties ar zīda šķiedrām pildītos spilvenos un segās, jo to sastāvā ir īpaša viela - sericīns, kas novērš putekļu ērcīšu rašanās iespējas. Pateicoties spējai nodrošināt sausu gulēšanas vidi un zīda šķiedras blīvumam, zīda segās un spilvenos neveidojas arī pelējuma sēnītes un baktērijas.

  •  Komforts visas nakts garumā: ziemā - silti, vasarā - atvēsinoši

 Zīda izstrādājumiem piemīt augsta elpotspēja. Lietojot segas ar dabisko zīda šķiedru pildījumu, varat aizmirst par pārkaršanu vasarā vai nepietiekamu siltumu ziemā, jo zīds spēj regulēt ķermeņa temperatūru atbilstoši guļamistabas temperatūrai, uzturot vienmērīgu siltumu visas nakts garumā. Bez tam zīda izstrādājumiem ir augsta mitruma uzsūktspēja, līdz pat 30% no savas masas, tādējādi nodrošinot gulēšanai sausu vidi. Tas ir īpaši svarīgi cilvēkiem, kas cieš no reimatisma un artrīta, - izstrādājumiem piemīt lieliska profilaktiskā iedarbība pret šīm slimībām.

  • Īpašs vieglums, maigums un piekļāvība

 Zīda segas vieglums samazina spiedienu uz jūsu ķermeni, nodrošinot ilgstošu komfortu, labu asins cirkulāciju, limfas darbības atvieglojumu. Jūs būsiet patīkami pārsteigts par zīda gultas veļas vieglumu, maigumu, mīkstumu un piekļāvīgumu. Jūs jutīsieties tā, kā guļot maigā, mīkstā mākonītī.

  • Ekoloģiska, tīra un dabiska vide gulēšanai

  Augstvērtīgais, dabiskais Mulberry zīda šķiedru pildījums un īpaša audzēšanas un apstrādes tehnoloģija nodrošina ekoloģisku, tīru un dabisku gulēšanas vidi. Ar zīda šķiedrām pildītā gultas veļa ir roku darbs - segu un spilvenu izgatavošanā tiek izmantota sena ķīniešu tradicionālā metode, ar roku no iekšpuses piediedzot zīda pildījumu pie apvalka, lai pieturētu to, saglabātu tā atrašanās vietu un tas nesakristu vienā malā visu segas lietošanas laiku. Pievēršot uzmanību pareizai segas kopšanai, tā kalpos līdz pat 10 gadu.

Katra sega ir gatavota no daudzām zīda šķiedras kārtām. Katra zīda šķiedras kārta izskatās kā tīmeklis, tās savā starpā ir stingri savienojušās. Zīda pavediens ir garākā, stingrākā un izturīgākā dabiskā šķiedra, tāpēc, izstiepjot kokonus, tā saglabā savu formu uz visiem laikiem.

Kam ir piemērotas zīda segas un spilveni?

Pilnīgi visiem, kas vēlas uzlabot savas dzīves kvalitāti. Ar zīdu pildītas segas un spilveni ir īpaši ieteicami bērniem, kā arī jutīgiem un alerģiskiem cilvēkiem. Silksecret.lv piedāvājumā jūs atradīsiet piemērotu segas izmēru jebkuram jūsu ģimenes loceklim - gan pieaugušajiem, gan bērniem. Vēršam uzmanību, ka Silksecret.lv piedāvātās ar zīdu pildītās segas ir dažādu biezumu: plānākas nodrošinās komfortablu vidi gulēšanai pavasarī un vasarā, biezākas - rudenī un ziemā. Silksecret.lv piedāvājumā ir ar zīda šķiedru pildītas segas un spilveni, zīda gultas veļa un zīda pledi visai ģimenei.

Atklājiet veselīga miega noslēpumu!

Uzziniet vairāk par zīdu un tā izstrādājumiem, apmeklējot interneta veikalu Silksecret.lv.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!