Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
Tiesnese Rasma Medne (44) no Gulbenes jau laikus ir sagatavojusies vasaras sezonai, īsā laikā nometot 15 kg liekā svara, atgūstot sievišķīgu augumu un jauneklīgu izskatu. Lasi interviju un rodi iedvesmu tam, kā arī tu šajā pavasarī vari nomest lieko svaru!

– Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Ar svara problēmām cīnos kopš 20 gadu vecuma. Esmu mēģinājusi vairākas diētas un arī gājusi pie dietologa. Izdevās arī mazliet notievēt un kādu laiku tā noturēties, bet tad atkal sāku ēst visu, kas pagadās, un svars atgriezās ar uzviju.

– Kāda bija tava motivācija notievēt tieši tagad?

Es biju noskatījusi sev apģērbu, taču liekā svara dēļ tas man ne derēja, ne labi izskatījās. Tāpēc arī nolēmu, ka beidzot ir jānotievē.

Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Vairāk nekā gadu internetā lasīju Stokholmas diētas veiksmes stāstus par cilvēkiem, kuri zaudējuši svaru un tas nenāk atpakaļ. Tad satiku vēl paziņu un dzīvajā redzēju, cik laimīgs un veselīgs izskatās Stokholmas diētas lietotājs. No manas pilsētas jau bija vairāki Stokholmas diētas veiksmes stāsti, tāpēc nolēmu vismaz pamēģināt...

– Kā tev veicās ar diētas ievērošanu?

Pasūtīju savu diētas plānu un jau nākošajā dienā sāku sekot norādījumiem. Plāns bija ideāli piemērots tieši man, jo tievēju bez jebkādām grūtībām un piespiešanās.
Rezultāti uz svariem bija redzami katru dienu un tas lika ieiet azartā. Šobrīd esmu zaudējusi 15 kilogramus liekā svara un būtiski uzlabojies mans izskats, pašsajūta un cēlusies arī pašapziņa. Labi, ka izlēmu tomēr pamēģināt...

– Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Nospraud sev mērķi notievēt un atrodi skaidru iemeslu, kāpēc to gribi! Ņem talkā Stokholmas diētu un tālāk viss notiks pats no sevis. Jau pēc nedēļas redzēsi rezultātus un tici man - apstāties negribēsi! Nav jāgaida cita diena, bet jārīkojas tagad!

Piedzīvo skaistas pavasara pārvērtības arī tu! Iegūsti savu personalizēto uztura plānu StockholmDiet.com ar īpašo pavasara atlaidi un jau šodien sāc savu ceļu uz veselīgu dzīvesveidu un skaistu augumu!

Pārvērtības ar Stokholmas diētu! Frizūra: Elvisa Šulca, grimms: Daiga Ulmane, stils: Elvisa Šulca un Daiga Ulmane

Apģērbs: "Vaide"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!