Foto: Publicitātes foto
Eksimērie un femtosekunžu lāzeri ir pagātne, mūsdienīgākā redzes korekcija ar LED tehnoloģijas lāzeru "Lasersoft Katana 2-2018" jau ir pieejama Lietuvas galvaspilsētā Viļņā – klīnikā "Naujas Regėjimas" ("Jaunā redze").

Par jauno tehnoloģiju stāsta Viļņas klīnikas "Naujas Regėjimas" direktors Oļegs Kovrigins.

Aukstā lāzerkorekcija ir milzu solis attīstībā, piedāvājot mūsu pacientiem redzes korekciju ar lāzeru. Agrāk redzes korekcijas operācijas tika veiktas ar eksimēra lāzeriem. Atsevišķos terapijas gadījumos tiem palīdzēja femtosekunžu lāzeri. Pēdējos 20 gadus savā darbā mēs esam izmantojuši japāņu, amerikāņu, vācu ražotāju labākos modeļus, visi mūsu pacienti ir apmierināti ar rezultātu, un viņiem ir nevainojama redze.

Korekcija ar "IQ – Lasic Oxyden", "IQ – Lasic Sport" autormetodēm nodrošina izcilu rezultātu. Šīs metodes iecienījuši profesionāli piloti, ūdenslīdēji un sacīkšu braucēji, jo korekcijai ir garantēts efekts. Un tomēr 2018. gadā mēs atstājam femtosekunžu un eksimēra lāzeru tehnoloģijas pagātnei, jo nu redzes korekcijai var izmantot izmantot unikālu lāzeru "Lasersoft" ar aukstās lāzerkorekcijas tehnoloģiju.

– Kāda ir LED tehnoloģijas lāzera "Lasersoft Katana 2-2018" priekšrocība?

Mūsu profesionāļi, strādājot ar šī lāzera ražotāju, pārliecinājās par neapstrīdamām šī lāzera priekšrocībām. Lāzera punkts ir trīs, četras reizes mazāks – 0,2 mm. Šis lāzers ir desmit reizes ātrāks nekā standarta eksimēra lāzeri, kas nozīmē – desmit reizes ātrāka un daudzreiz precīzāka procedūra.

Kad kāda mūsu pacienta redzes asums pēc operācijas trīskārt pārsniedza normu, pārsteigti bija visi mūsu speciālisti. Mūsu oftalmologu neizmērojamo pieredzi papildina izcils aprīkojuma komplekss, ļaujot darbā sasniegt jaunus apvāršņus. Protams, šis komplekss ir daudz dārgāks nekā tas aprīkojums, kas pašlaik tiek izmantots citās Eiropas valstīs. Par jaunām tehnoloģijām un aprīkojumu ir jāmaksā, un šogad mēs esam saņēmuši 2018. gada lāzera modeli.

– Vai tas nozīmē, ka maksa par lāzerkorekciju palielināsies?

Viļņas klīnika "Naujas Regėjimas" ir cietvielu lāzera "Lasersoft" (Vācija) ražotāja referentklīnika. Mēs mācām saviem kolēģiem Baltijas valstīs strādāt ar jauno aprīkojumu, iepazīstinām ar tā iespējām, kā arī strādājam pie tā, lai oftalmoloģijas tirgu pamestu novecojusi tehnika. Tādēļ 2018. gadā saviem pacientiem piedāvājam īpašu iepazīšanās cenu. Šogad maksa par lāzerkorekciju ar jauno aprīkojumu mūsu klīnikā maksās tāpat kā agrāk. Mēs vienmēr cenšamies saviem pacientiem dot vislabāko, kas ir mūsdienu oftalmoloģijā. Un šī cena par redzes lāzerkorekciju ar auksto LED tehnoloģiju – tā ir dāvana mūsu pacientiem. Mums ir milzīga nekļūdīgu lāzerkorekciju pieredze un modernākais lāzers – jaunais "Katana 2-2018"!

Vairāk informācijas – klīnikas mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!