Foto: Publicitātes attēli

Piereģistrējies www.eparts.lv līdz 17. decembrim un saņem dāvanā 5 latus, kā arī iespēju laimēt Sony PlayStation 3!

Vai Jūs kādreiz esat pircis auto rezerves daļas Internetā?

Izlasot šo rakstu, Jūs noteikti to sāksiet darīt, jo tieši tā rīkojas miljoniem cilvēku visā pasaulē, un jau 2 gadus tāda iespēja pastāv arī Latvijā - portālā www.eparts.lv. Šis, nu jau tagad lielākais auto rezerves daļu e-veikals Baltijā, ietilpst WESS grupā, kas savukārt ir viens no lielākājiem autotirgotājiem mūsu valstī ar 20 gadu darba pieredzi!

Kāpēc mēs iesakam pirkt auto rezerves daļas tieši  www.eparts.lv?

Tāpēc ka:

www.eparts.lv  - tas ir vislielākais un visdrošākais auto rezerves daļu е-veikals Baltijā...

www.eparts.lv   - tās ir bezmaksas konsultācijas pa tālruni vai e-pastu...

www.eparts.lv  - tā ir iespēja izvēlēties no Latvijas labāko auto servisu saraksta sev izdevīgāko un saņemt tajā atlaides iegādāto rezerves daļu uzstādīšanai.

www.eparts.lv  - tā ir bonusu sistēma, konkursi, akcijas un dāvanas...

un, visbeidzot, www.eparts.lv  - tās ir tiešām zemas cenas auto rezerves daļām, akumulātoriem, riepām un citiem autoaksesuāriem!

Mēs apgalvojam, ka pirkt rezerves daļas vai aksesuārus automobīlim  www.eparts.lv ir tik vienkārši, ka tas ir pa spēkam pat nepieredzējušai meitenei... Un tas nav pārspīlējums!


Pat ja Jūs absolūti nekā neziniet par automobīļa iekšējo uzbūvi, Jums pietiek tikai ienākt portālā www.eparts.lv un ievadīt savas automašīnas reģistrācijas numuru vai konkrētas daļas pasūtījuma kodu, un Jūs momentāli varēsiet apskatīt vajadzīgo preci, tās cenu un piegādes iespējas.  Vēl vairāk, Jūs varat vienkārši piezvanīt uz tālruni +371 67004707, un Eparts.lv profesionālie konsultanti sniegs Jums precīzu un ātru padomu, pie kam - pilnīgi bezmaksas.

Jūs neuzticaties pirkumu veikšanai Internetā? Iespējams, Jums ir bijušas darīšanas ar mazu e-veikaliņu, kurš pazuda kopā ar Jūsu apmaksāto preci? Ar www.eparts.lv Jūs būsiet pilnīgā drošībā! Atšķirībā no vienas dienas firmiņām, Eparts.lv strādā tikai ar licencētām programmām un ir noslēdzis līgumus ar visām Latvijas bankām. Jums nevajadzēs pārskaitīt naudu uz nezināmu uzņēmumu kontiem. Eparts.lv piedāvā Jums iespēju veikt tūlītējo apmaksu caur Jūsu Internet-banku, ar bankas karti vai pat skaidrā naudā Eparts birojā, Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 123.

Mūsu sadarbības partneri ir lielākie rezerves daļu un aksesuāru piegādātāji Eiropā, kuru plašais produktu klāsts Jums ir pieejams tagad vienuviet, vienā katalogā un prece tiks piegādāta Jums jebkurā vietā pēc Jūsu izvēles. Portālā www.eparts.lv mēs piedāvājam gan oriģinālās, gan alternatīvās auto rezerves  daļas, un katram klientam ir iespēja izvēlēties tieši sev atbilstošas preces gan pēc cenu kategorijas, gan kvalitātes. Piedāvājumā ir gan ekonomiskas budžeta klases daļas, gan vidēja cenu līmeņa, gan arī Premium kvalitātes auto daļas. Mūsu katalogā apvienoti vairāk kā 60 piegādātāji ar vairāk kā 100 noliktavām, un automātiski izvēlētas labākās cenas, t.i., ja vienāda prece tiek piedāvāta vairākās vietās, sistēma automātiski piedāvā lētāko.

Ienāc www.eparts.lv,  pērc rezerves daļas vai aksesuārus un nepārmaksā!

Ja registrēsies www.eparts.lv līdz 17. decembrim, saņemsi dāvanā 5 latus un iespēju laimēt Sony PlayStation 3!

Sekojiet mūsu informācijai portālā, jo  tuvākājos mēnešos Eparts.lv iepriecinās Jūs  ar jaunām akcijām un pārsteigumiem!

E-veikals Eparts.lv piedāvā iespēju iegādāties rezerves daļas un aksesuārus sekojošo marku automobīļiem:

Oriģinālās un alternatīvās rezerves daļas un aksesuāri :

VW, Audi, Opel, BMW, Ford, Mazda, Mercedes, Toyota, Mitsubishi, Volvo, Honda, Renault, Nissan, Chrysler, Hyundai, Škoda, Peugeot, Citroen, Saab, Chevrolet, Subaru, Kia, Lexus, Fiat, Suzuki, Seat, Dodge, Jeep, Land Rover, Alfa Romeo, Rover, Dacia, Porsche, Jaguar, Pontiac, ISUZU, Daewoo, Ssang Yong, Infiniti, Daihatsu, Lancia, Mini, Cadillac, Land Rover.

Sekojiet mums:

http://www.draugiem.lv/eparts/

http://www.facebook.com/#!/eparts.lv


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!