Jau daudzus gadus sporta uzturam ir stabils pieprasījums Amerikas Savienotajās Valstīs un Rietumeiropā. Pie mums tas kļuva pazīstams salīdzinoši nesen un daudziem vēl joprojām neskaidra doma par to, kas tas ir un kādēļ nepieciešams cilvēkam. Nevajadzētu jaukt sporta bagātinātājus ar pārtikas piedevām - sporta uzturs sastāv no dabīgām sastāvdaļām, kas satur daudz vērtīgu un organismam nepieciešamu vielu. Sporta uzturā, atšķirībā no parastiem pārtikas produktiem, šīs vielas ir iekļautas koncentrētā veidā. Pareizi izvēlēts uzturs, kopā ar intensīviem treniņiem, palīdzēs efektīvi veidot muskuļu masu, sadedzināt ķermeņa taukus. Kvalitatīvi bagātinātāji kompensē vitamīnu un minerālvielu trūkumu, sniedz papildu enerģiju, palīdz kontrolēt ēstgribu, aizsargā locītavas un saites pie lielām slodzēm.

Papildus rūpīgi atlasītam un pārbaudītam sastāvam, sporta uzturam vēl ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar parastiem pārtikas produktiem: ērti pagatavot un lietot jebkurā vietā un laikā, vienkārši saskaitīt uzņemto kaloriju un vielu daudzumu, augsts asimilācijas ātrums, kvalitātes kontrole.

4. aprīlī tirdzniecības centrā "Bolero" atvērsies sporta uztura un sporta apģērbu veikals "Body-factory". Jau vairākus gadus šis uzņēmums veiksmīgi darbojas Krievijas tirgū, pārstāvot slavenāko ražotāju produkciju (Optimum Nutrition, Nutrex, Muscle Tech, MuscleMeds, MHP, Grenade, VPX, Universal Nutrition, Syntrax, Ronnie Coleman, Quest Bar, Blender Bottle, BSN u.c.). Tāpat, pirmo reizi Latvijā tiks prezentēts zīmols ARGO Classic. Uzņēmums ARGO Classic - Krievijas apģērbu ražotājs fitnesam un atpūtai. 15 gadu laikā ARGO Classic zīmola apģērbs ieguva uzticību un popularitāti gan sporta industrijas profesionāļu vidū, gan vienkāršu aktīva un veselīga dzīves veida cienītāju vidū. Galvenās zīmola prioritātes - Eiropas stils un kvalitāte, komforts, funkcionalitāte un produkcijas pieejamība. ARGO Classic kolekciju ražošanā tiek izmantoti jaunākie augsto tehnoloģiju itāļu un franču audumi un aksesuāri, čehu un vācu ražotāju armētie diegi, kā arī japāņu šūšanas iekārtas. ARGO Classic jaunu kolekciju radīšanā, vienlīdzīgi ar apģērbu dizaineriem, piedalās arī pieredzējuši fitnesa instruktori. Tieši tāpēc ARGO Classic apģērbs ne tikai atbilst modes tendencēm un augstas kvalitātes standartiem, bet arī apmierina profesionālu sportistu prasības.

4. un 5. aprīlī notiks atspiešanās sacensības, tiks izlozētas dāvanas un atlaižu kartes. Pirmajā nedēļā - atlaides visiem pirkumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!