11. septembrī pašā Rīgas centrā tika atklāts jauns mēbeļu salons "DELUX", kas specializējas guļamistabu interjera jomā. Saņēmis mantojumā Hanzas savienības meistaru tradīcijas, uzņēmums "DELUX" klientiem visā pasaulē izgatavo gultas un guļamistabas piederumus. Viss, sākot ar audumu un atsperu izvēli līdz gultas rāmja konstrukcijai, šķiedru izklāšanai, pildījumam un izšuvumam, tiek radīts zem viena jumta uzņēmuma "DELUX" ražotnē Igaunijā, Vīlandē.

Salonā ir pārstāvēta visa gultu kolekcija - izsmalcināta dizaina un komforta iemiesojums. Uzņēmuma "DELUX" projektētāji lielu uzmanību pievērš jaunajām tehnoloģijām. Lielākā daļa gultu modeļu ir aprīkoti ar pulti galvgaļa un citu gultas daļu regulēšanai. Visām uzņēmuma "DELUX" gultām ir veikta intensīva funkciju pārbaude un tiek piešķirta kvalitātes garantija uz 25 gadiem.

"DELUX" spilvenu un segu klāsts izceļas ar īpaši augstu kvalitāti un rūpēm par apkārtējo vidi. Turklāt, pircēji var patstāvīgi komplektēt spilvena izmēru, piepildījuma līmeni un formu, ņemot vērā individuālās prasības un vēlmes.

Pasākumā piedalījās kompānijas "DELUX" ipašnieks Gorans Sjeholms (Göran Sjöholm), kā arī daudz viesu un salona klientu. Lieliskie floristu veidotie dekori un izsmalcinātais cienasts radīja šī pasākuma apmeklētājiem mistikas caurstrāvotu Šekspīra "Sapņa vasaras naktī" atmosfēru. Viesus sagaidīja puķu vainadziņiem rotājušās fejas, piedāvājot viņiem arbūzu un granātu nektāru. Modeļu stils bija virtuozo Latvijas apğērbu un aksesuāru brenda Anna Led. modes dizaineru veidots. Guļamistabas slīga brīnišķīgos ziedos. Viesi ielūkojās sava likteņa laimīgajos noslēpumos un mācījās tulkot sapņus. Vadītājs Valdis Melderis izlozē piedāvāja 10 unikālus ar nelielām skandām aprīkotus mūzikas spilvenus, kas sniedz iespēju pirms iemigšanas paklausīties mūziku vai audio grāmatu. Noslēgumā vakara viesi mielojās ar svētku torti, dalījās iespaidiem, ļāvās iepirkšanās priekam un neaizmirsa arī izbaudīt salona "DELUX" ērto un daudzfunkcionālo gultu sniegtās sajūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!