Foto: Publicitātes foto
4. augustā visos "Rimi" veikalos (izņemot "Rimi Express") pirmo reizi norisināsies kluba "Rimi Bērniem" iepirkšanās rīts. No pulksten 10 līdz pat 13 "Rimi" veikalos "Rimi Bērniem" kluba biedri varēs saņemt atlaides līdz pat 50 %, kā arī lielākajos veikalos paredzēta īpaša programma ģimenēm – radošās darbnīcas, tikšanās ar "Rimi" talismaniem, kā arī citas izklaides.

Iepirkšanās rīti ir jauns koncepts, kas radīts, lai ģimenēm ar bērniem atvieglotu iepirkšanos – vienuviet nodrošinot visu nepieciešamo. Pasākuma laikā vecāki varēs iegādāties ne tikai rotaļlietas, bērnu apģērbu, zīdaiņu pārtiku un higiēnas preces, bet arī augļus, pārslas, žāvētus augļus un ogas, kas kļuvuši par bērnu iecienītiem veselīgiem našķiem.

Lai saņemtu atlaides, klientam jābūt "Rimi Bērniem" kluba biedram. Klubā var reģistrēties vecāki, kuriem ir bērni līdz 16 gadu vecumam. Lai pievienotos klubam, klientam jābūt "Mans Rimi" kartei. Klients, kam ir "Mans Rimi" karte, var reģistrēties klubā "Rimi" veikala kioskā (terminālā, kas stāv pie ieejas veikalā) vai mājaslapā www.rimiberniem.lv. Klientam reģistrējoties ir jāievada sava bērna vārds un dzimšanas datums, lai saņemtu atlaides bērna jubilejā un atbilstoši bērna vecumam atlasītus personalizētos piedāvājumus. Īpaši personalizētie piedāvājumi sagaida vecākus, kuriem ir bērni līdz 10 gadu vecumam. Savukārt visas pārējās kluba priekšrocības attiecināmas uz jauniešiem līdz 16 gadu vecumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!