Foto: Publicitātes foto
Mūsdienu darba tirgū asi izjūtams kvalificētu darbinieku trūkums un robotikas sfēra nav izņēmums. Robotikas un robotu programmēšanas jomas speciālisti ir zelta vērti un pēc tiem ir ārkārtīgi liels pieprasījums.

TSI mūžizglītības centrs sadarbībā ar vācu kompāniju ATLANT-TEC piedāvā rūpniecisko robotu KUKA programmēšanas apmācības un kvalifikācijas celšanas kursus programmas "Rūpniecisko robotu KUKA pamata programmēšana" ietvaros.

Robots KUKA – kas tas ir?

Rūpnieciskais robots KUKA - tā ir rūpnieciskā aprīkojuma uzticamākā vienība. Robotu KUKA izmantošana materiālu apstrādē, mašīnu iekraušanā un izkraušanā, punktveida metināšanā un metināšanā aizsarggāzu vidē ļauj modernizēt uzņēmumu un ievērojami samazināt ražošanas izmaksas. KUKA roboti tiek izmantoti tādās kompānijās kā GM, Chrysler, Ford, Porsche, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen, Ferrari, Harley-Davidson oder Boeing, Siemens, STIHL, IKEA, Swarovski, Wal-Mart, Nestlé, Budweiser, BSN medical, Coca-Cola, kā arī daudzās citās kompānijās visā pasaulē.

TSI piedāvājums ir unikāla iespēja paplašināt savu redzesloku, iegūt iemaņas un zināšanas par jaunās sērijas KUKA robotiem ar lielu celtspēju.

Kursus vada sertificēti pasniedzēji, kuriem ir liela darba pieredze rūpnieciskajos uzņēmumos robotizēto kompleksu jomā. Tas dod iespēju kursu apmeklētājiem saņemt pašas aktuālākās un praktiski orientētas zināšanas.

Ko mēs mācīsimies?

Galvenās tehniskās īpašības, sastāvdaļas, funkcijas, pieslēgšanas un vadības principus, robotu un programmu darba principus, programmēšanas un robota kustību pamatus, rūpnieciskās ražošanas drošības jautājumus un drošības pasākumu pamatus robota ekspluatācijas laikā; rūpnieciskais tīkls – Profinet – vispārējā informācija un priekšrocības; programmēšanas līdzekļi Robcad, ProcessSimulate, Delmia – galvenās īpašības, priekšrocības un trūkumi; rūpniecisko robotu ražotāji un tirgus jaunumi, un daudz kas cits!

Kursa programmā paredzētas arī rūpniecisko robotu KUKA iestatīšanas un ekspluatācijas praktiskās nodarbības.

Pēc kursu noslēguma dalībniekiem, kuri būs sekmīgi izgājuši apmācības, tiks piedāvāta iespēja uzsākt darbu uzņēmumā Volkswagen (Vācija).

Reģistrācija jāveic līdz 5.oktobrim, nodarbības sākas jau 10.oktobrī!

Nodarbības notiks aprīkotās laboratorijās ar robotiem, nelielās grupās, individuāla pieeja katram klausītājam garantēta!

Kursi "Rūpniecisko robotu KUKA pamata programmēšana" ne tikai paaugstinās jūsu konkurētspēju, bet arī kļūs par vērtīgu investīciju jūsu nākotnē.

Vairāk informācijas un reģistrācija: kursi@tsi.lv un 67100652

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!