Foto: Publicitātes foto
Pirms daudziem gadiem savu gastronomisko ceļu Jelgavā sāka ģimenes restorāns "Hercogs". Tad divi entuziasti Andris Rūmītis un Māris Neimanis nolēma riskēt un radīt savu biznesu. Un jāsaka – ne par velti tas tika darīts! Lai arī sākotnējais "Hercogs" pieder pavisam citam uzņēmumam, tomēr trīs jauni "Hercogs" restorāni ir gatavi priecēt savus viesus.

"Hercogs Mārupe", kas jau ir labi un plaši pazīstams, tika atvērts pirms diviem gadiem. Šis restorāns tiek uzskatīts par īsteni ģimenisku, un tā īpašs lepnums ir bērnu istaba. To augsti novērtē kā pieaugušie, tā arī viņu bērni.

Brīvdienās šeit tiek pavadīti brīnišķīgi branči, darba dienās šefpavāru komanda piedāvā biznesa pusdienas, bet pārējā laikā viesus priecē gardā un pieejamā ēdienkarte. Restorāns tiek vērtēts ar tā omulību un nelielo attālumu no skaļas galvaspilsētas.

"Fabrikas Hercogs" tika atvērts pavisam nesen un tā ir pilnīgi cita veida iestāde. Skaists skats uz Daugavu un Vecrīgu padara to par ļoti izsmalcinātu un elegantu vietu, kas ir lieliski piemērota svinībām un romantiskiem randiņiem. Tomēr šeit ir arī lieliska vieta brančam, ka arī mazajiem viesiem tika izveidots neliels, bet ļoti mājīgs rotaļlietu stūrītis.

Trešais projekts – ilgi gaidītais "Mežaparka Hercogs", kas jau tika plānots kādu laiku atpakaļ. Jāpiebilst, ka iestāde ir sadalīta divās daļās: klasiskais restorāns un neliela konditoreja-kulinārija. Tas padara vietu par ērtu plaša profila iestādi, kas domāta jebkuram viesim. "Mežaparka Hercogs" var gan pavadīt skaistas vakariņas, gan ātri uzkost svaigu smalkmaizīti ar tasīti aromātiskas kafijas.
Tas, kas apvieno visus trīs restorānus, neskaitot īpašniekus, tā ir kvalitātes stabilitāte. Projektam ir ļoti svarīgi saglabāt zīmolu un piedāvāt saviem viesiem apzināti augstu servisu visā.

Zīmola šefpavārs Nauris Nummurs ļoti rūpīgi seko līdzi katra uzņēmuma virtuvei, pievēršot katrai no tām vienādu uzmanību. Tieši tādā veidā katras virtuves kvalitāte ir vienlīdz lieliska.

Noteikti ir vērts pieminēt iespēju organizēt banketus un keiteringu no "Hercoga" restorāniem. Nosaukums jau sen ir pierādījis sevi šajā jomā, nākot viesiem pretī, piedāvājot plašu izvēli, piedāvājot vairākas iespējas un pat sagatavojot individuālos piedāvājumus.

Atklāsim jums nelielu noslēpumu: pavisam drīz "Hercogs" pārsteigs visus ar citu milzīgu projektu Ādažos, kur jau tiek veikts remonts. Acīmredzams, ka uzņēmumam pietiek centības un fantāzijas, kas nozīmē, ka ir vērts sekot jaunumiem un, protams, apmeklēt "Hercogs" mājīgos un daudzveidīgos restorānus!

Noteikti pievērsiet uzmanību arī fantastiskām Jaungada programmām! "Hercogs" māk radīt īstus svētkus!

Kontaktinformācija:

"Hercogs Mārupe"
Adrese: Vītiņu iela 4, Mārupe
Tālrunis: 29106538, 67304187
E-pasts: info@hercogsm.lv

"Fabrikas Hercogs"
Adrese: Balasta dambis 70, Rīga
Tālrunis: 67873804
E-pasts: kipsala@hercogi.lv

"Mežaparka Hercogs"
Adrese: Kokneses prospekts 13A
Tālrunis: 67518679
E-pasts: mezaparks@hercogi.lv

Mājaslapa: http://www.hercogi.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!