Foto: Publicitātes foto
Sākusies biļešu tirdzniecība uz festivāla #sountag pre-party ballīti, kas notiks 13. aprīlī "Wolftrike" Drifta halles trasē. Uzstāsies mūsu pašu mūziķi - Ozols, Miks Dukurs, Edavārdi, Olas, [Ex] Da Bass un Foxy Mandy, bet pasākumu vadīs MC Raivii. Biļetes jau pieejamas "Biļešu serviss" kasēs.

Festivāls #Soundtag – tie ir veseli pieci festivāli, kas tiks organizēti, sākot no maija līdz septembrim, jau Latvijā plaši pazīstamajā "Wolftrike" Drifta hallē Mūkusalas ielā.

Katru mēnesi Drifta hallē koncertēs pasaulslaveni mūziķi, kurus iesildīs Latvijā pazīstami mākslinieki. #Soundtag festivālos biļešu skaits būs ierobežots, tādēļ mūziķi, kuri uztāsies, tiks izziņoti tikai mēnesi pirms katra pasākuma. Biļešu cenas būs salīdzinoši zemas un biļešu tirdzniecība tiks uzsākta tikai pēc mūziķu izziņošanas.

Pasākuma organizatori uz jautājumu, kas būs šie pasaules slavenie mūziķi, atbild noslēpumaini, bet esot noslēgti līgumi ar tādiem mūziķiem, kuriem "Youtube" skatījumi pārsniedz vairākus simtus miljonus. Šāda noslēpumainība ir tādēļ, ka Drifta halles āra pasākumos maksimālais ietilpības skaits ir tikai 10 000 apmeklētāju.

#Soundtag atbalsta: "Coca-Cola", "European Hit Radio", "Foodio", "Amber Car", "Just", "Dāvanu serviss", "Wolftrike".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!