Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
Lai iedvesmotu ikvienu, kurš jaunajā gadā ir apņēmies atbrīvoties no liekā svara, esam sagatavojuši 2017.gada trīs iedvesmojošākos un interesantākos tievēšanas stāstus.

Ansis Klintsons: Pazīstamais TV3 laika ziņu moderators bija pirmais, kurš īstenoja savu šā gada apņemšanos, turklāt izdarīja to jau pašā gada sākumā, atbrīvojoties no 17 kilogramiem liekā svara.

"Tievēšanas septītajā dienā uzdrošinājos pielaikot bikses, kas pēdējo reizi bija derējušas pirms pusotra gada. Tas bija pārsteidzoši – biju zaudējis gandrīz 5 kilogramus. Tievējot tādos tempos, gribēju iet vēl tālāk," stāstīja Ansis.

Stokholmas diētas ēdienu receptes noderēja arī visai ģimenei un tādā veidā izdevās ieinteresēt arī sievu, kas pievienojās manam tievēšanas izaicinājumam un beigās esam notievējuši abi," tā Ansis.

Nāc šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Marta Kukarane. Dziedātāja sabiedrībai atklāja, ka viņai vienmēr bijusi nosliece uz korpulenci, tāpēc doma par notievēšanu bijusi visu laiku.

"Iepriekšējo diētu laikā biju drausmīgā badā un knapi kustējos. Lai gan svaru zaudēt izdevās, tas vēlāk bija atpakaļ, jo cik ilgi būsi badā?! Tāpat regulāri nodarbojos arī ar sportu, bet lai notievētu, viens pats sports neko nedod. Tagad man ir skaidrs, ka tikai sakārtota ēdienkarte dod rezultātus," pavasarī stāstīja Marta.

Marta atklāja: "Stokholmas diētas ēdienkartē tika iekļauti tikai tie ēdieni, kas man garšo, tāpēc varēju labi paēst." Tieši pateicoties Stokholmas diētai, māksiniece īsā laikā nometa 8 kilogramus liekā svara.

Nāc šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Elita Patmalniece. Māksliniece iepriekš bija mēģinājusi atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, izmēģinot dažādas dramatiskas diētas, taču ievērojamu rezultātu ar tām sasniegt neizdevās.

"Ieraudzīju žurnālā policijas priekšnieka Inta Ķuža pārvērtības. Man bija šoks, kā tik ātri var zaudēt 40 kilogramus un izskatīties tik laimīgs. Uzreiz visi sāka runāt par Stokholmas diētu. Tāpat mani iedvesmoja dziedātāja Marta Kukarane un vēl vairāki labi zināmi cilvēki, kuri bija notievējuši un izskatījās lieliski. Vienu vakaru sēdēju internetā, ieraudzīju piedāvājumu un nolēmu pati izmēģināt," teica māksliniece.

"Stokholmas diēta padevās vispār bez grūtībām. Rezultāti neizpalika, pat neskatoties uz virkni atkāpēm, ko nācās pieļaut daudzo saviesīgo pasākumu dēļ. Pat ar visu vīnu un kanapē maizītēm izdevās sasniegt to, ko biju cerējusi. Esmu 8 kilogramus vieglāka un cilvēki saka, ka izskatos arī 8 gadus jaunāka!"

Māksiniece aicina izmēģināt Stokholmas diētu: Es visiem ieteiktu izbaudīt to viegluma sajūtu, kad nav vairs līdzi jāstaipa liekais svars. Un, ja to gribās panākt bez grūtībām un sevis mocīšanu, tad es, kā cilvēks, kurš ir izmēģinājis visas diētas, ieteiktu Stokholmas diētu. Nebūs ne no kā jāatsakās tā, kā tas ir citās diētās, un jau pirmajā nedēļā būs rezultāti. Ja arī tev ir liekais svars, kaut pāris kilogramu – obligāti piesakies! Tas tiešām strādā!"

Ņem vērā: no nākamā gada Stokholmas diētas cena palielināsies, tāpēc izmanto īpašo izdevību tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams tavā Stokholmas diētas profilā.

Nāc šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!