Foto: Publicitātes attēli
Uzņēmums MWTV ir novators Latvijas augsto tehnoloģiju tirgū. Veiksmīgi integrējot inovatīvus risinājumus telekomunikāciju jomā, MWTV pilnībā apmierina savu klientu vajadzības. Uzņēmums ir īstenojis daudzus lielus projektus, kuri ir saistīti ar telekomunikāciju infrastruktūras izveidi un sniedz pakalpojumus tādiem klientiem kā: NORVIK BANKA un Latvijas pasta banka, Mego veikalu tīklam, uzņēmumam Rīgas Siltums, Ogres novada pašvaldībai, Rīgas biznesa centriem un citiem uzņēmumiem.

Savā pieredzē dalās Mego IT-nodaļas vadītājs Aleksandrs Popovs: „Mēs jau sen sadarbojamies ar MWTV un augsti novērtējam uzņēmuma nodrošināto pakalpojumu tehnisko līmeni un kvalitāti. Ir ļoti svarīgi, ka Mego veikalu tīklam visā Latvijā tiek nodrošināts viss nepieciešamo telekomunikāciju pakalpojumu komplekss - telefonija, Internets, droša datu uzglabāšana un šifrēšana. Pieredze ir parādījusi - mēs vienmēr varam būt pārliecināti, ka jebkura prasība tiks apmierināta un mums piedāvās kvalitatīvu un tieši mūsu vajadzībām atbilstošo tehnisko risinājumu."

Šobrīd uzņēmums MWTV piedāvā plašu iespēju klāstu jaunāko optisko tehnoloģiju jomā, inovāciju - atklātas pieejas optisko šķiedru tīklu M4 OPEN ACCESS NETWORK (OAN). Galvenais M4 OPEN ACCESS NETWORK uzdevums ir ļaut lielākajai daļai Latvijas pakalpojumu sniedzējiem, neinvestējot ievērojamus naudas līdzekļus savu tīklu modernizēšanā, sniegt saviem abonentiem visdažādākās sarežģītības komunikāciju risinājumus, tai skaitā:    

- liela ātruma datu pārraidīšana;
- telefonija;
- interaktīvas televīzijas (tai skaitā, arī HD kvalitātes) signāla pārraidīšana;
- dažādi interaktīvi pakalpojumi;
- videonovērošana, signalizācijas un ugunsdrošības sistēmas;
- uzņēmumu filiāļu apvienošana vienā tīklā;
- un daudzi citi pakalpojumi.

Sadarbība ar uzņēmumu MWTV - tas ir unikāls risinājums tiem pakalpojuma sniedzējiem, kuri nav izveidojuši savu tīkla infrastruktūru vai vēlas paplašināt savu pakalpojumu klāstu. Tā ir reāla iespēja plānot izdevumus, novirzot līdzekļus savu pakalpojumu uzlabošanai, nevis savu tīklu izveidei un uzturēšanai. Telekomunikāciju operatoru izmaksas būs saistītas tikai ar signāla transportēšanu M4 OAN tīklā.

Dmitrijs Komins, uzņēmuma „Telenet" īpašnieks, uzsvēra: „ Pirms diviem gadiem mēs sākām sadarbību ar MWTV optisko tehnoloģiju integrācijas jomā, un, pateicoties šai iespējai, mēs varējām būtiski paplašināt mūsu pakalpojumu klāstu - tagad mēs piedāvājam klientiem tādus pieprasītus pakalpojumus kā interaktīvo un HD televīziju. Turklāt mums radās iespēja sniegt pakalpojumus vietās, kur nav mūsu tīkla."

M4 OPEN ACCESS NETWORK infrastruktūra ir izdevīgs risinājums dzīvojamo namu un biroju ēku pārvaldniekiem, namu pārvalžu vadītājiem, uzņēmumiem, kuri darbojas videonovērošanas un signalizācijas ierīkošanas jomā, kā arī uzņēmumiem, kuri sniedz apsardzes pakalpojumus.

Vairāk par pakalpojumu: www.m4.lv

m4

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!