Foto: Publicitātes attēls
Mācību centrs "Linkturs" jau 19-to gadu iet roku rokā ar tiem skolēniem un studentiem, kuri ir izvēlējušies turpināt savas studijas ārzemēs. Pateicoties ilggadējai pieredzei šajā jomā, esam izkopuši savu pakalpojumu klāstu tā, lai students, kurš vēlas turpināt studijas ārzemēs, saņemtu visu aktuālāko informāciju un atbalstu.

Esam izveidojuši īpašu 4-pakāpju atbalsta programmu topošajiem studēt gribētājiem:

1. Profesionālās orientācijas tests.

Katru mācību gadu mūsu speciālisti saskaras ar studentiem, kuriem ir grūtības izvēlēties savu turpmāko studiju novirzienu pēc vidusskolas absolvēšanas. Profesionālās orientācijas tests ir lielisks palīgs skolēnam izvēlēties savu turpmāko studiju virzienu. Tādēļ psiholoģiskā testēšana un dalība specializētajā seminārā par profesijas iepazīšanu, konkurētspējas un aktualitātes izvērtēšanu, palīdzēs jauniešiem noteikt savu ceļu un izvēlēties pareizo studiju novirzienu universitātē. Pēc semināra Mācību centra "Linkturs" speciālisti spēs ieteikt atbilstošās programmas pasaules labākajās universitātēs. Uzzināt par tuvākajiem profesionālās orientācijas testiem/semināru varat iegūt šeit.

2. Izvēlētā studiju novirziena iepazīšana

Kad sperts pirmais solis, ir izvēlēts studiju novirziens, ļoti svarīgi ir iepazīties ar savu studiju novirzienu - iespējamā studiju vieta, iespējamajās specializācijas, izglītības līmeņi, karjeras iespējas un konkurētspēja. To visu topošie studenti var uzzināt tematiskajos semināros, kas veltīti attiecīgiem studiju novirzieniem - inženierija, māksla un dizains, tūrisma un viesnīcu vadība, sports un veselīgs dzīvesveids, kinoindustrija u.c. Vairāk informācijas par tematiskajiem semināriem varat iegūt šeit.

3. Sagatavošanās kursi IELTS eksāmenam

Tiem, kuri ir izvēlējušies studijas ārzemēs, lielākoties, tiks pieprasīts kārtot starptautisko angļu valodas eksāmenu IELTS. Sagatavoties šim eksāmenam var arī mūsu Mācību centra mājīgajās telpās, augsti novērtētu un atsaucīgu pasniedzēju vadībā. Mūsu novembra grupu studentus (kursu sākums 04.11 vai 23.11) sagaida patīkams pārsteigums - dāvanu karte Forum Cinemas apmeklējumam. Vairāk informācijas par kursu datumiem, izmaksām varat atrast šeit.

4. Iestāšanās process ārvalstu universitātē

Palīdzēt neapjukt plašajā studiju programmu klāstā un pareizi koordinēt iestāšanās procesu ārvalstu universitātē - tas ir mūsu galvenais uzdevums. Mūsu klientiem piedāvajam pilnu pakalpojumu klāstu, kas saistīts ar iestāšanos ārvalstu mācību iestādē. Mēs esam kopā ar studentu sākot no universitāšu izvēles līdz pirms-izbraukšanas instruktāžai, kā arī sniedzam atbalstu arī studiju laikā. Aicinam visus interesentus uz bezmaksas konsultāciju, kuras laikā izstrādāsim individuālu piedāvājumu.

Mācību centrs LINKTURS - Tavs personīgais gids studijām ārzemēs!
Tērbatas iela 5-3, Rīga
Tel.: 67223267
E-pasts: linkturs@linkturs.lv

Lai uzzinātu visus aktuālos Mācību centra LINKTURS jaunumus un piedāvājumus, aicinām sekot līdzi jaunumiem mūsu mājaslapā www.linkturs.lv, Facebook lapā www.facebook.com/linkturs.latvia un Draugiem.lv lapā www.draugiem.lv/linkturs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!