Foto: Publicitātes attēli
Rīgas Tālmācības vidusskola (RTV) un visas tās īstenotās izglītības programmas ir atkārtoti akreditētas uz maksimāli iespējamo termiņu, t.i., uz 6 gadiem - līdz 2022. gadam. Akreditācijas ekspertu komisija, izvērtējot skolu 16 noteiktajos kvalitātes kritērijos, sniedza vērtējumu – 12 kritērijos ļoti labi (augstākais iespējamais vērtējums) un 4 kritērijos labi, akcentējot skolas darbu kā augsti profesionālu, ar individualizētu pieeju katram audzēknim un kā paraugu citām privātajām tālmācības vidusskolām Latvijā.

Rīgas Tālmācības vidusskola ir tālmācības idejas ieviesēja Latvijā un ar izcilību darbojas šajā jomā jau 7 gadus. Kā augstākais novērtējums tās darbības kvalitātei ir 1200 RTV absolventi, kas savas studijas turpina gan Latvijā, pretendējot uz budžeta vietām, gan prestižās ārzemju augstskolās.

Skolas mācību sasniegumi valsts pārbaudes darbos ik gadu ir visaugstākie starp citām tālmācības vidusskolām, atsevišķos mācību priekšmetos pārspējot pat dienas vidusskolas. To nodrošina profesionāli pedagogi, īpaši veidota mūsdienīga un ērti lietojama mācība vide, kas ir pieejama no jebkuras mobilās ierīces, interesantas un saistošas mācību nodarbības vebināros jeb virtuālajās mācību stundās, kas audzēkņus motivē sasniegt izcilus rezultātus.

Rīgas Tālmācības vidusskola īsteno 3 izglītības programmas tālmācības formā:

1. Pamatizglītības 2. posma (7.- 9. klase) programma – 23011114;

2. Vispārējās vidējās izglītības vispārizglītojošā virziena programma (10.-12. klase) - 31011014;

3. Vispārējās vidējās izglītības humanitārā un sociālā virziena programma (10.-12. klase) - 31012014.

Būtiskākās RTV priekšrocības:

  • uzsākt mācības RTV var jebkurā brīdī, – pieteikumu mācībām vari sūtīt jau šodien!
  • mainot skolu, apgūtie mācību priekšmeti tiek pielīdzināti RTV mācību programmai;
  • izvērtējot audzēkņa iepriekš iegūto izglītību, ir iespēja apgūt divu klašu programmu viena mācību gada laikā (MK noteikumi Nr. 591);
  • mācības norit internetā, kas ļauj mācīties no jebkuras vietas pasaulē sev izdevīgā laikā;
  • īpaši tālmācībai izveidota mūsdienīga mācību vide, kas nodrošina efektīvu un saprotamu mācību procesu;
  • izglītojamo vajadzībām tiek piedāvātas virtuālās mācību stundas jeb vebināri, konsultācijas elektroniskajā mācību vidē un Skype;
  • Rīgas Tālmācības vidusskolā iegūtā izglītība ļauj turpināt studijas augstskolās gan Latvijā, gan ārzemēs;
  • profesionāli, ieinteresēti, skolas pedagogi un vadības komanda;
  • sociālā atbalsta programma, kas piedāvā iespēju mācīties tālmācībā ar atlaidēm – līdz pat 100%;
  • prestižs izlaidums Melngalvju namā vai kā šogad – "Splendid Palace".


FOTO: Rīgas Tālmācības vidusskolas izlaidums.

RTV dibinātājai un tālmācības idejas ieviesējai Latvijā Ilzei Kalniņai ir doktora grāds pedagoģijā, maģistra grāds psiholoģijā un viņa ir arodbiedrība "Latvijas izglītības vadītāju asociācijas" prezidente. Pateicoties 15 gadu pieredzei tālmācībā, I. Kalniņa ir spējusi izveidot unikālu tālmācībai atbilstošu mācību metodiku, ko īsteno profesionāla pedagogu komanda, kas ikdienā veic pedagoģisko darbu skolā.

Skolas direktors Edgars Grīnis ir ar 33 gadu pieredzi pedagoģijā un, strādājot Izglītības un zinātnes ministrijā, ir līdzdarbojies daudzu izglītības jomas normatīvo aktu izstrādē, tieši šī pieredze skolai ir nodrošinājusi iespēju iegūt visaugstāko novērtējumu starp akreditētajām tālmācības vidusskolām Latvijā.

Šobrīd Rīgas Tālmācības vidusskolu ir absolvējuši jau vairāk kā 1200 absolventu, kuri dzīvo un mācās 25 pasaules valstīs. Daudzi no viņiem ir Latvijā zināmi jaunie sportisti, modeles un uzņēmēji.

Ja vēlies uzzināt vairāk par mācībām RTV, apmeklē www.talmacibasvsk.lv/, aizpildi pieteikumu un uzsāc mācīties jau ŠODIEN: http://klase.talmacibasvsk.lv/registration/

Mācies ar prieku!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!