Foto: Publicitātes attēli
Īstie turku saldumi ir pavisam citādāki nekā mūsu ierastie. To garša ir neatkārtojama, dažkārt pat nenosakāma. Produkti, kurus izmanto turku desertu pagatavošanai, mūsu saldumu mīļotājiem bieži vien nav pat pazīstami. Visu turku saldumu daudzveidību nav iespējams uzskaitīt - pahlava, kadaifi, šekerpare, revani, kunefe, lokma, sarai sarma… Dzirdot vien tikai nosaukumus rodas vēlēšanās ātrāk visu nogaršot.


Turcijas desertu brīnišķīgi saldā garša nevienu nevar atstāt vienaldzīgu. Bet, ja tomēr līdz šim laikam bijāt vienaldzīgi, tad jums nav nācies pagaršot īstos saldumus, kuri ir pagatavoti tikai no dabīgiem produktiem ar īpašu mīlestību un attieksmi.

Mēs esam pārliecināti, ka turku konditoru meistarība ieinteresēs daudzus saldumu cienītājus mūsu valstī. Daudzi aizbraucot uz Turciju, kura ir kļuvusi daudziem par iemīļotu atpūtas vietu, vispirms uzskata par pienākumu apmeklēt tuvākās kafejnīcas, veikalus un pagaršot visus iespējamos desertus. Brīnišķīga dāvana ir atvest draugiem, radiem un kolēģiem turku saldumus. Cilvēki, kuri kaut vienu reizi bija Turcijā vēl ilgi nevar aizmirst šos saldumu neatkārtojamo garšu.

Ir liels prieks, ka tagad nav jābrauc ceļojumā, lai pagaršotu augsti kvalitatīvus, svaigi ceptus turku cepumus un delikateses. Mēs atklāsim jaunu saldumu pasauli, kā arī dosim iespēju iepazīt brīnumaino garšu dažādību, kuru nav iespējams ne ar ko salīdzināt un vēl jo vairāk - aizmirst. Vienreiz pagaršojot turku saldumus gribas tos izbaudīt vēl un vēl.

Būsim priecīgi Jūs redzēt katru dienu mūsu mājīga konditorijā Rīgā, Ģertrūdes ielā 37.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!