Foto: Shutterstock
Laikā, kad, kā katru gadu, mūs - auto vadītājus negaidīti pārsteidz "pēkšņi" uzsnigušais sniegs, pie sevis nodomājam – "Eh, būtu man džips vai vismaz pilnpiedziņas auto. Nebūtu katru reizi, uzsākot braukt, jāspolē uz vietas, neliela kupena nebūtu škērslis un galu galā – varētu tuvāk pacelājam uz kalna piebraukt". Būt pārliecinātam un drošam pie stūres tomēr ir lieliska sajūta!

Šobrīd gandrīz katra premium klases auto marka piedāvā SUV (sport utility vehicle) jeb džipus vai arī vienkārši ar pilnpiedziņu aprīkotus auto. Atliek tikai izdomāt, kādu auto tu gribi un kāds tev ir vajadzīgs.

Aizpildi anketu autosalona BALTIE lapā un pasaki: "Sameklējiet man auto!" 

Apskati šobrīd piejamos pilnpiedziņas auto BALTIE lapā.

Džipa lielais trumpis ir pilnpiedziņa, pateicoties kurai nav jābaidās, ka varētu nejauši iestigt kādā nelielā sniega kaudzē, kādas mēdz gadīties pat pašā galvaspilsētas centrā. Tomēr nedrīkst par zemu novērtēt arī to sajūtu, ka tava auto buferis ir citu auto bagāžnieka vāka augstumā. Arī citi vadītāji to novērtē un, kā novērots, daudz biežak dod ceļu taisni džipa vadītājam. Turklāt, braucot pa kādu neiztīrītu ielu, tev nebūs jādomā, kas pašlaik notiek ar mana auto buferi un kas tās par strīķējošām skaņām, kas nāk no auto apakšas, ka tikai kaut ko nenolauž vai nenorauj.

Taču, neskatoties uz to, cik pārliecināts pie krustojuma ir džipa vadītājs, blakus stāvošo auto, kuru aizmugures rotā burti Quattro, 4-matic, X-Drive, AWD, Allroad, Alltrack vai XC, tas nemaz nesatrauc, jo visiem viņiem ir pilnpiedziņas auto neatkarīgi no auto markas. Pilnpiedziņa vai 4x4 ir stabilitātes, drošības un pārliecinātības sajūta, ko garantē četri riteņi, kas dzen tavu auto uz priekšu pat pašos sarežģītākajos laika apstākļos.

Sadarbībā ar BALTIE izvēlies sev piemērotāko un kārotāko jauno vai mazlietoto premium klases auto šai un arī nakamajām ziemām. Pilnpiedziņa, apsildāmi sēdekļi, apsildāma stūre, autonomā apkure - tas viss ir iespējams. Autosalons BALTIE tev Vācijas un Zviedrijas mazlietoto auto tirgos piemeklēs auto ne tikai ar šādu papildaprīkojumu, bet ieteiks vēl daudz citas noderīgas lietas, piemēram:

  • piegādās auto tikai ar 20% pirmo iemaksu;
  • sniegs iespēju pasūtīt auto līzingā;
  • pieņems tavu esošo mazlietoto auto kā pirmo iemaksu;
  • pārbaudīs tavu jauno auto ražotāja sertificētā, neatkarīgā servisā;
  • garantēs nobraukuma patiesumu;
  • piegādās auto uz Latviju;
  • nokārtos visa formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrāciju CSDD;
  • noformēs apdrošināšanu;
  • papildus BALTIE sniegs garantiju, lai tu būtu 100% pārliecināts, ka ar auto viss ir pilnīgā kārtībā.

Tev tagad ir tikai jāaizpilda anketa BALTIE mājas lapā. 

Autosalona BALTIE pārdošanas specialist sazināsies ar tevi 24 stundu laikā un izteiks tieši tev sagatavotu piedāvājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!