Kā kļūt par IT speciālistu dažu mēnešu laikā?
Mūsdienās IT speciālisti ir vispieprasītākie un augsti novērtētākie darbinieki jebkurā kompānijā, kā Latvijā, tā arī visā pasaulē. Bet daudzi saka - lai kļūtu par IT profesionāli, jāmācās ilgu laiku. Tā tiešām bija agrāk. Šodien IT Akadēmija New Horizons piedāvā IT speciālistu sagatavošanu no pašiem pamatiem. Tā ir unikāla iespēja kļūt par sertificētu IT speciālistu un uzsākt strādāt specialitātē jau 3 - 6 mēnešu laikā.

Ar ko apmācība IT Akadēmijā atšķiras no apmācībām universitātē?

Šodien, kad  IT speciālisti ir vispieprasītākie un augsti vērtējamākie darbinieki darba tirgū, mācību centrs New Horizons piedāvā speciālu apmācību tiem, kas vēlas uzsākt strādāt šajā sfērā Latvijā vai ārzemēs, bet pie tam nevar atļauties tērēt laiku apmācībai universitātē. 

Ja Jums nav pieredzes un atbilstošas izglītības, tā nav problēma - kopā ar IT Akadēmiju New Horizons Jūs varat sākt mācīties no „0" un pakāpeniski iegūt nepieciešamās zināšanas un sertifikātus.

- Tā ir brīnišķīga iespēja uzsākt savu karjeru IT jomā, veicot apmācību īsā laikā un uzreiz iegūstot vairākus starptautiskos sertifikātus no Microsoft, Cisco, CompTIA un citus, kā arī starptautisko sertifikātu New Horizons.  Šādas mācību programmas ir ļoti populārās rietumvalstīs. Ja Jūs domājat par darbu Eiropā vai ASV - Microsoft un Cisсo sertifikāti izteiks darba devējam daudz vairāk nekā citi diplomi, - apgalvo centra vadītājs Dmitrijs Zaznovs.

Nekā lieka

Īsi  apmācības termiņi  iespējami pateicoties tam, ka Jūs mācāties, neapgūstot nekā lieka -  tikai to, kas nepieciešams veiksmīgam darbam.

Apmācības ilgums arī tiek nodrošināts ar inovatīvu metodiku Mentored Learning, par kuru  mācību centrs New Horizons ieguvis statusu "Microsoft gada partneris". Šobrīd šī inovatīvā pieeja IT speciālistu apmācībai visā pasaulē strauji aizstāj tradicionālo apmācību grupās.

Apmācība notiek speciāli aprīkotā klasē un apvieno nodarbības ar instruktoru, video lekcijas un laboratorijas darbus. Jūs varat izvēlēties Jums ērtus  laikus, atnāciet uz mācību centru un mācieties, izmantojot speciāli izstrādātu programmatūru un materiālus.

Programmētājs vai sistēmu administrators?

Paliek tikai izvēlēties, par ko Jūs vēlaties kļūt: par WEB programmētāju, Windows programmētāju  vai sistēmu administratoru.  Tikt galā ar izvēli Jums palīdzēs mācību centra New Horizons pasniedzēji, kuri paši ir praktizējoši speciālisti  un teicami pārzina tirgus prasības un katras specializācijas īpašības.

Rezultāta garantija un palīdzība darbiekārtošanā!

Sertifikāti, ko Jūs saņemsiet IT Akadēmijā New Horizons, dos Jums priekšrocības starptautiskajā darba tirgū. Piemēram, Lielbritānijā speciālista karjera ar šādiem sertifikātiem  tiek uzsākta, sākot no 16-25 tūkstošiem mārciņām gadā.  Šobrīd Latvijā  citās sfērās darba algai ir tendence samazināties vai palikt tajā paša līmenī, bet IT jomā otrādi, turpina pieaugt un var sasniegt vairākus tūkstošus latu mēnesī.

Starp citu mācību centrs New Horizons garantē veiksmīgu eksāmenu nokārtošanu! Ja Jūs nevarēsiet nokārtot eksāmenu  pirmajā reizē, Jūs turpināsiet apmācības bez maksas, kamēr  tiks sasniegts mērķis.

Turklāt Jums pilnīgi bez maksas sniegs palīdzību darbiekārtošanas jautājumos.

- Mēs saprotam, cik grūti šobrīd meklēt darbu tiem, kas tikai sāk veidot savu karjeru IT jomā. Tāpēc mūsu pakalpojums virzīts uz to, lai Jūs būtu sagatavots darba tirgus realitātei un, cik iespējams, ātri ieņemtu amatu, par kuru sapņojat. Mēs sadarbojamies ar  lielākajām Latvijas kompānijām, kuras periodiski izsludina jaunas vakances  savās IT nodaļās. Mūsu studentu zināšanas apstiprinātas ar prestižiem starptautiskajiem sertifikātiem, kas dod viņiem lielākas priekšrocības citu darba meklētāju vidū. Tieši tāpēc personāla nodaļas  ar prieku izskata mūsu studentu CV, - stāsta Dmitrijs Zaznovs.

Bezmaksas sesija

Atnāciet uz bezmaksas konsultāciju par apmācības un karjeras iespējām IT jomā un saņemsiet bezmaksas izmēģinājuma nodarbību - sesiju pēc unikālās apmācības sistēmas  Mentored Learning! Pieteikties bezmaksas konsultācijai un uzzināt vairāk Jūs variet šeit vai zvanot pa tālr. 67847600.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!