Kā tik vienkāršu programmu var nosaukt par "zinātnisku izstrādni"?! Nē, nevis piektās klases skolnieks, bet vesela ZPI zinātnieku grupa strādāja pie šī "izgudrojuma" un kāds ir rezultāts? Šāds?! Viselementārākā programma un pavisam vienkāršs interfeiss? Kā TAS var būt "īsts apvērsums"?! Jūs vēl nekad nebūsiet redzējis tik vienkāršu iepakojuma dizainu, kāds ir angļu valodas apmācīšanai paredzētajam multimēdiju kompleksam Quick Teacher. Mēs tam neticējām līdz brīdim, kad piedzīvojām brīnumu.
Quick Teacher ir standarta CD kārba, vienkāršs zaļš vāciņš ar dzelteniem burtiem.

Iespējams, jūs gaidāt, ka mēs uzbāzīsimies ar tik ierastajām labajām atsauksmēm, taču sagatavojieties piedzīvot īstu šoku. Tā vietā, lai mēģinātu jums pierādīt, cik brīnišķīgs ir multimēdiju komplekss Quick Teacher, mēs ar prieku sadauzītu to sīkos gabaliņos. Nesaudzīgi. Kad mēs pirmo reizi ieraudzījām Ātro Skolotāju, mēs uzmetām skatienu tā iepakojumam un teicām sev: "Draņķis". Tālāk mēs izmēģinājām pašu programmu un noteicām: "Cik vienkārši gan tas izskatās". Pēc tam mēs izstudējām angļu valodas apmācības metodikas instrukciju, kas ir pievienota Quick Teacher, un ar nicinājumu nosmīkņājām, cik tā tomēr ir elementāra. Mēs bijām noskaņoti skeptiski līdz brīdim, kamēr mums neparādīja, kā Ātrais Skolotājs darbojas.

Uzstādīt Quick Teacher bija tik vienkārši, ka mēs tūlīt pat nolēmām to izmēģināt. Tieši tad mēs piedzīvojām apbrīnojamu atklājumu - konstatējām, ka Quick Teacher, iespējams, ir visvienkāršāk lietojamais un tehnoloģiski modernākais multimēdiju komplekss angļu valodas patstāvīgai apguvei, turklāt tā efektivitāti apstiprina Eiropas kvalitātes sertifikāts, bet pati metodika ieguvusi Eiropas patentu.

PILNĪGI GARĀM

Jā, tieši tā mums pirmajā acu uzmetienā likās – pilnīgi garām. Tomēr galu galā mēs tam atradām divas labas īpašības. Pirmkārt, ar Quick Teacher palīdzību angļu valodu var apgūt 2 mēnešu laikā. Jūs datorā strādājat ar multimēdiju kompleksu jums izdevīgā laikā mājās vai darbā. Strādāt ar Ātro Skolotāju ir viegli un vienkārši. Standarta angļu valodas apgūšanas kursos ar pasniedzēju jūs labākajā gadījumā apgūsiet valodu 8-12 mēnešos. Vēl kas – jūs samaksāsiet par šādu kursu vismaz 500 latus. Otrkārt, apgūt angļu valodu ar Quick Teacher palīdzību var 4 reizes lētāk.

LABI, IZMĒĢINĀSIM

Izlasiet, lūk, ko: pirmais posms darbam ar Quick Teacher ir 10-20 minūtes - tieši tik ilgi, cik var skatīties monitorā bez īpaša sasprindzinājuma. Ātrā Skolotāja pamatā ir ideja par neapzinātu informācijas uztveri. Izskatās tas šādi: uz ekrāna parādās angļu vārdi ar tulkojumu, kas mainās ar ātrumu 25 pāri sekundē. Pēc tam jāpāriet uz apzinātās kontroles režīmu. Tā jūs pārbaudīsiet, ko no visa redzētā esat iegaumējis. Uz ekrāna pēc kārtas parādīsies tieši tie paši vārdi, un katram dators piedāvās septiņus tulkojuma variantus latviešu valodā, bet jums jāizvēlas pareizais. Sākumā šķitīs, ka jūs kaut kādā veidā uzminat pareizās atbildes. Taču ar laiku sapratīsiet, ka uz labu laimi orientēties šādā nepazīstamas leksikas daudzumā nav iespējams. Šeit parādās virsatmiņas efekts – tā pati neapzinātā informācijas uztvere.

Tālāk visa kursa gaitā jūs turpināsiet šādā veidā strādāt vispirms ar vārdiem, pēc tam ar frāzēm un teikumiem. Sīkāk par Quick Teacher varat uzzināt interneta mājas lapā www.maridi.lv/teacher

Varētu padomāt – "Ak tu mūžs! Attieksme pret neapzinātu informācijas uztveri taču ir tik neviennozīmīga. 25. kadru taču reklāmā izmantot ir aizliegts...". Šeit virsatmiņas efekts ir jāuztver citādi. Spriediet paši – kad šādu praksi izmanto reklāmā, cilvēks, pret kuru vērsta iedarbība, par to nezina. Taču darbā ar Quick Teacher lietotājs iet uz to apzināti, pēc paša vēlēšanās – savā labā. Eiropas kvalitātes sertifikāti un patents apstiprina šīs metodes efektivitāti. Saskaņā ar aptauju 94,8% Quick Teacher lietotāju arī atzīst tās efektivitāti.

JŪS IEEKONOMĒSIET 382,50 Ls

Apgūstot angļu valodu ar Ātrā Skolotāja palīdzību, jūs ieekonomēsiet vismaz 382,50 latus. Kā mēs to aprēķinājām? Redziet, lai iemācītos 2 000 svešvārdus (nepieciešamais valodas zināšanu minimums) un apgūtu gramatikas pamatus, jums standarta angļu valodas kursos ar pasniedzēju nepieciešamas apmēram 150 nodarbību stundas. Nodarbību stunda ar pasniedzēju maksā 3-5 latus. Kopā šī summa sastāda vidēji 500 lati. Tos pašus 2 000 svešvārdus ar Ātrā Skolotāja palīdzību jūs apgūsiet ievērojami lētāk. Quick Teacher cena ir 117,50 lati (iesk. PVN), tātad jūs ieekonomēsiet 382,50 latus (500 - 117,50 = 382,50). Rezultātā jūs iemācīsieties angļu valodu 2 mēnešos: 2 000 jauni vārdi katrās apmācības 60 stundās. Turklāt kopējais vārdu krājums ir ievērojami lielāks par pamata 2 000 vārdiem. Pastāv divi Quick Teacher komplekti: no 4 500 līdz 10 000 vārdiem + 3 000 frāzes un teikumi, kā arī daudzas multimēdiju funkcijas.

KOPSAVILKUMS

Divas vērtīgas īpašības, ko mēs konstatējām Quick Teacher – tas sniedz iespēju apgūt angļu valodu ievērojami ātrāk un lētāk nekā jebkuri citi valodas apgūšanas veidi,un šī priekšrocība ievērojami pārspēj Quick Teacher dizaina trūkumus. Mēs neatlaidīgi iesakām dizainu uzlabot.

Izmēģiniet Quick Teacher, pasūtot to SIA M. A. R. I. D. I. Salīdziniet Quick Teacher priekšrocības ar jebkuru citu angļu valodas apgūšanas veidu. Tagad svešvalodas apgūšana vairs nebūs sarežģīta un piņķerīga.

Pasūtiet Quick Teacher interneta mājas lapā www.maridi.lv/teacher Piezvaniet pa tālruni 7 50 99 99 un pierakstieties uz Quick Teacher BEZMAKSAS prezentāciju, lai jūs pats varētu to pārbaudīt.

Jūsu laiks maksā dārgi. Iemācieties angļu valodu 2 mēnešos. Pasūtiet Quick Teacher tūlīt pat.

Zvaniet pa tālr. 7 50 99 99

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!