Foto: Publicitātes foto

Pārejas laiks noticis ne tikai pulksteņu laikrāžos, bet arī mūsu miega kultūrā – tajā pavadām mazliet vairāk laika. Kvalitatīvu un mierpilnu naktsmieru gūsti, kad nav nepieciešams naktī celties un te noņemt segu, te – likt atkal virsū. Būtiskākais faktors patīkamam miegam ir segas izvēle – lai tā būtu atbilstoša tieši Tev, tai būtu izcila termoregulācija un tā neizraisītu alerģiskas reakcijas. SilkSecret šādas segas ir – augstākās kvalitātes Mulberry zīda šķiedrām pildītas. Segas, kuras raksturo kvalitāte, elegance un izsmalcinātība.

Gadsimtiem pārbaudīta vērtība - Mulberry zīds

Augtstākās kvalitātes Mulberry (tulk. no angļu val. - Zīdkoks) zīdu rada Bombyx mori zīdtauriņu šķirne, kas nav sastopami savvaļā - šie zīdtauriņi tiek speciāli audzēti, jo to dzīves vienīgā misija pēc dabas likumiem ir zīda vērpšana, kas arī rada zīda audumam augstu pievienoto vērtību. Zīda šķiedra pēc uzbūves ir gara, stingra, izteikti maiga un gluda, kura sastāv no olbaltumvielām - fibriona un sericīna, kā arī 18 mikroelementiem. Sericīns ir viela, kas neļauj zīda gultasveļā mitināties putekļu ērcītēm, tāpēc zīds ieteicams cilvēkiem, kas ir alerģiski un tiem, kuriem ir jutīga āda un tādas ādas slimības, kā ekzēma, psoriāze vai citas. Iespējams, tas būs atklājums arī Tev, taču no zīda šķiedras var radīt ne tikai audumus tērpiem, spilvendrānas un citas ikdienišķās lietas, bet arī segas un spilvenus, kuri ir ieguvuši cieņu pasaulē. Viss noslēpums slēpjas šajā zīda šķiedrā, ar ko tiek pildītas segas un spilveni.

Augstvērtīgākais materiāls, ko dāvāt savam ķermenim

Iedvesmojoties no Ķīnas zīda aizsācējiem un pārliecinoties par tā īpašībām, Latvijā pirms pieciem gadiem tapa zīmols SilkSecret, kas pauž pārliecību, ka zīds - tas ir augstvērtīgākais materiāls, ko varam dāvāt savam ķermenim. SilkSecret ir uzņēmums, kas specializējas tikai zīda gultasveļas produktu izstrādē. Uzņēmums bez starpniekiem no Tālās austrumu zemes rada tādus zīda produktus, kas atbilst klientu prasībām un ir piemēroti Latvijas klimatiskajiem apstākļiem.

Uzņēmums piedāvā plašu Mulberry zīda sortimentu savā internetveikalā www.silksecret.lv, kur arī Tu vari atrast sev piemērotu segu un citus gultasveļas piederumus, kā arī uzzināt visu nepieciesamo informāciju par šo materiālu, tā īpašībām, kopšanu un iepazīties ar klientu pieredzi. Uzklausot klientu vēlmes un ņemot vērā Latvijas klimatiskos apstākļus, SilkSecret radījis trīs biezuma segas, kas piemērotas dažādai istabas temperatūrai un cilvēku labsajūtai. Ar zīdu pildītā gultasveļa uzlabo miega kvalitāti, jo SilkSsecret klientu pieredze liecina, ka ikviens, kas iegādājies zīda pildītu gultasveļu, to nemaina pret citiem (starp citu - par to liecina arī klientu atsauksmes).

Izvēloties SilkSecret augstvērtīgā zīda šķiedras pildītu segu, tā pildīs savās vislabākās īpašības:

  • dabiski hipoalerģisks - tu necietīsi no alerģijām, jo putekļu ērces zīdā nedzīvo;
  • izcils siltums - atšķirībā no dūnu un sintētisko šķiedru pildījuma segām, zīda šķiedrām pildīta sega nodrošina vienmērīgu siltumu neatkarīgi no gadalaika. Ziemā zem segas būs silti, savukārt vasarā- atvēsinoši;
  • ādas elpotspēja - tava āda elpos un tavs ķermenis jutīsies ērti un brīvi, tajā pašā laikā segai izcili piekļaujoties tavam ķermenim, jo tā ir īpaši maiga un mīksta;
  • unikālas mitruma vadīšanas spējas - no ādas izdalītais dabiskais mitrums nonāks šķiedrā un nekavējoties tiks absorbēts gaisā, kā rezultātā neveidosies pelējuma sēnītes un baktērijas. Iegūsi ķermeņa veselībai draudzīgu vidi - tīru un dabisku;
  • vienkārša un ērta kopšana - sega nav jāmazgā, tikai jāvēdina un tās sastāvs paliks nemainīgs - 100% dabīgs zīds.

Par pilnvērtīgu miegu gādā arī Mulberry zīda šķiedru pildītie spilveni, naktīs nodrošinot ērtu un patīkamu balstu augšējiem muguras skriemeļiem, savukārt proteīniem bagātā šķiedra sniedz patīkamu vidi sejas ādai, novēršot miega radītās pēdas.

"Viena no lielākajām problēmām astmas slimniekiem un cilvēkiem, kas cieš no alerģijas, ir atrast veiksmīgāko ceļu, kā izvairīties no kairinātāja. Tā kā apmēram diennakts trešo daļu mēs pavadām gultā, ir ļoti svarīgi, lai miegs būtu kvalitatīvs un mēs pamostos labi atpūtušies," pauž Rita Paeglīte, Latvijas Astmas un alerģijas biedrības vadītāja. Zīda šķiedra un audums piemērots alerģiskiem cilvēkiem, jo tas nepiesaista putekļus un ir antistatisks. Visbiežākais cēlonis traucētam miegam ir pelējuma sēnīte gultasveļas piederumos un putekļu ērcīte. Risinājums ir atbilstoši gultasveļas piederumi - segas, spilveni, pārvalki, palagi, spilvendrānas no īpaši blīva auduma. Šādu blīvumu nodrošina zīda šķiedrām pildīta sega un spilveni.

Rūpējoties par savu veselību, neaizmirsti par savu mazuli, kuru pirmo pieredzi miega kultūrā nodrošina vecāki. Nemierīgu naktsmieru, apsārtušu un sausu bērna ādu var izraisīt putekļu ērcīte, kas satopamas dūnu, spalvu un vilnas segās. SilkSecret gādā arī par mazuļu labsajūtu - zīda šķiedrām pildītas segas, spilveni un pledi paredzēti arī mazākajiem.

Segas un spilveni - aktuāli sezonai

Zīds visos laikos ir bijis un ir uzskatīts par greznības, maiguma, komforta un dabiskuma apvienojumu, tāpēc zīda izstrādājumi ienesīs Tavā guļamistabā ne tikai veselīgu vidi un komfortu, bet arī eleganci un izsmalcinātību. Zīda vizuālā pievilcība nav apstrīdama - maigais audums, gaumīgais segu pārvalku dizains piesķir ekskluzivitāti ierastajam gultasveļas piederumam.

Iestājoties rudenim un ziemai, īpaši aktuāli ir piemērotas segas izvēle. SilkSecret interneta veikalā tiek piedāvātas četras dažāda veida ar zīda šķiedrām pildītas segas - KLASIKA, ELEGANCE, MAIGUMS un KOMFORTS - apskatīties šeit.

Lai gan segas atšķir tās biezums, apvalka izskats un komplektācijas iespējas, tās visas vieno pildījums - augstākās kvalitātes Mulberry garšķiedras zīds.

Atvērti sadarbībai un komunikācijai

SilkSecret personāls ir vienmēr atsaucīgs komunikācijai pirms produktu iegādes - palīdzēs izvēlēties tieši Tev piemērotāko ar zīda šķiedrām radīto gultasveļu. Tāpat uzņēmumam rūp klientu labsajūta, tāpēc tiek gādāts par atgriezenisko saiti - sazināsies ar Tevi, lai noskaidrotu, vai iegādātais produkts apmierina un pilda visas funkcijas.

Zīda šķiedrām pildītas gultasveļas radītājs aktīvi rosās dažādās sociālajās platformās, informējot par aktualitātēm, izspēlējot konkursus un atbildot uz radušiem jautājiem. Tāpēc meklē SilkSecret arī sociālajos tīklos: Facebook, Draugiem.lv, kā arī Twitter.

www.silksecret.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!