Foto: Publicitātes foto
Līdz Ziemassvētkiem vien dažas dienas, bet tev dāvanas vēl nav sarūpētas? Iegādājies oriģinālas un neaizmirstamas dāvanas, neizejot no mājas!

Lai atvieglotu jau tā saspringto gatavošanās laiku svētkiem, iegādājies dāvanas "Dāvanu serviss" un saņem tās 1 minūtes laikā! Lai vēl vairāk atvieglotu dāvanu pirkšanu, esam apkopojuši dāvanu idejas, kas liks sirsniņai pukstēt straujāk gan mazajiem, gan lielajiem dāvanas saņēmējiem.

Dāvanu idejas mīļotajam cilvēkam

Foto: Publicitātes foto

Pārsteidz savu mīļoto cilvēku ar romantisku atpūtu kādā no Latvijas skaistākajām muižām vai viesnīcām. Uzdāvini laimes pilnus brīžus kopā baudot gardas vakariņas vai SPA procedūras.

Mīļotā sieviete novērtēs romantisku pārsteigumu, piemēram, "Vakariņas debesīs" ("Dinner in the Sky"), kuras varēsiet baudīt 50 metru augstumā. Tikpat neaizmirstamas būs "Vakariņas tumsā".

Piepildi mīļotā vīrieša sapni dāvinot braucienus ar leģendārajām automašīnām "Ferrari" vai "Lamborghini"!

Pavadiet laiku kopā un uzdāviniet sev un mīļotajam skaistu atpūtu kādā no Latvijas muižām. Neaizmirstamas brīvdienas garantētas!

Dāvanas meklē www.davanuserviss.lv/ziemassvetku-davanas-parim

Pārsteidz vecākus

Foto: Publicitātes foto

Gan svētkos, gan ikdienā lielāko "paldies" ir pelnījuši mūsu vecāki. Ziemassvētkos pārsteidz viņus ar dāvanu, kuru viņi atcerēsies vēl ilgi.

Vecāki noteikti novērtēs iespēju doties mierīgās vakariņās vai baudīt atpūtu ūdens relaksācijas centros.

Dāvanas vecākiem meklē www.davanuserviss.lv/ziemassvetku-davanas-vecakiem

Iepriecini draugus

Foto: Publicitātes foto

Pārsteidz draugus ar oriģinālām dāvanām, kas sagādās daudz emociju.

Draugiem izvēlies kādu no izlaušanās spēlēm, ko noteikti novērtēs ikviens azartisks cilvēks.

Laba dāvana būs arī kādas no apmācībām, kas plašā klāstā pieejamas "Dāvanu serviss" mājas lapā. Izvēlies draugam visatbilstošāko – konditorejas meistarklases, slēpošanas apmācības vai pat kādu no cīņu sporta veidiem!

Apskati dāvanas draugiem - www.davanuserviss.lv/ziemassvetku-davanas-draugiem

Piedzīvojumu dāvanas bērniem

Foto: Publicitātes foto

Bērniem dāvinātās lietas bieži vien tiek noliktas plauktos jau uzreiz pēc svētkiem. Lai bērnam sagādātu neaizmirstamas emocijas un patiesu prieku, piedāvājam izvēlēties kādu no "Dāvanu serviss" dāvanu kartēm bērniem.

Piedāvājumu klāstā atradīsiet gan braucienus elektrokartingiem, gan lāzerpeintbolu, gan dažādas apmācības un meistarklases, kas iepriecinās gan piedzīvojumu kārus jauniešus, gan mazās princeses.

Dāvanas bērniem www.davanuserviss.lv/ziemassvetku-davanas-berniem

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!