Foto: F64
Aizvadītajā diennaktī Ādažu poligonā avarējuši divi kvadraciklu vadītāji, portālu "Delfi" informē Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Sestdien, 10. septembrī ap plkst 16.00 Ādažu poligona Franču kurgānā, pie c3 šautuves, 1980. gadā dzimis vīrietis netika galā ar kvadracikla "Suzuki" vadību, kā rezultātā nokrita no kraujas un guva traumas. Kvadracikla vadītājs nogādāts slimnīcā. Turpat, pie c3 šautuves, ar kvadraciklu "Can-Am Outlander" avarējis 1978. gadā dzimis vīrietis, arī viņš nogādāts slimnīcā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis arī Jēkabpilī, Brīvības 140, kur sestdien, plkst. 9.14 1995. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo v70", uzbrauca stāvošai automašīnai "Volkswagen Golf", kas savukārt trieciena rezultātā uzbrauca priekšā apturētai automašīnai "Volkswagen Golf". Rezultātā cieta pirmā "Volkswagen Golf" pasažiere – 1998. gadā dzimusi jauniete, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Jelgavā, Garozas ielā 65, 1987.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Lada" vadīšanu, tā rezultātā automašīna apgāzās uz jumta. Automašīnas vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Jūrmalā vakar 1981. gadā dzimis vīrietis pa Lienes ielu vadīja motociklu "Kawasaki", krustojumā ar Konkordijas ielu vīrietis ietriecās automašīnā "Dodge Caravan", kura veica kreiso pagriezienu no pretējā braukšanas virziena. Pēc šīs sadursmes motocikls vēl sadūrās ar pretī braucošām automašīnām "Volvo V70" un "BMW 325". Motocikla vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā sestdien valstī reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 24 cilvēki. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 257 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā aizturēti 10 šoferi. No tiem četri pieķerti Kurzemē, pa diviem - Rīgas reģionā un Zemgalē, pa vienam - Vidzemē un Latgalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!