Foto: Shutterstock

Aizvadītajās brīvdienās kāds agresīvi noskaņots vīrietis, būdams stiprā alkohola reibumā, Ventspils policijas iecirknī ar galvu izsitis sienā caurumu, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

20. maijā ap pulksten 12 policijā saņemta informācija par to, ka kādam vīrietim esot nozagts mobilais telefons. Inspektori, izbraucot uz notikuma vietu, konstatējuši, ka 1983. gadā dzimušais vīrietis ir stiprā alkohola reibumā un nespēj neko paskaidrot. It kā nozagtais telefons atrasts pie paša īpašnieka. Vīrietis arī uzvedies ļoti agresīvi, traucējis pildīt dienesta pienākumus un mēģinājis uzbrukt policijas darbiniekiem.

Policisti nolēmuši vīrieti nogādāt policijas iecirknī, kur turpinājusies viņa agresīvā uzvedība - vīrietis ar galvu izsitis sienā caurumu. Viņš bijis 2,61 promili stiprā alkohola reibumā.

Vīrietim noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli par apzinātu nepamatotu izsaukumu un nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām. Pašlaik tiek lemts arī par kriminālprocesa ierosināšanu saistībā ar mantas bojāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!