Foto: Pašvaldības policija

Svētdien, 12. novembrī, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki Pļavniekos aizturējuši reibumā esošu vīrieti, kurš, iespējams, apzadzis automašīnas, portālu "Delfi" informēja RPP pārstāve Lāsma Zemene.

Svētdien eilgi pirms pulksten 3 RPP Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Pļavniekos, pamanīja kādu "Audi" markas transportlīdzekli, kuram bija ieslēgusies signalizācija. Blakus transportlīdzeklim stāvēja kāds vīrietis, kurš, ieraugot policijas tuvošanos, uzkāpa uz velosipēda un sāka ātri mīties prom.

Bēglis pēc pāris metriem no somas izmeta dažas mantas. Kārtības sargi vairākkārtīgi deva rīkojumu kungam apstāties, taču viņš turpināja mīties. Vīrietis ātri vien panākts un apturēts. Apskatot somu, tajā atrasti divi skrūvgrieži, auto magnetola un lukturis, atzīmē Zemene.

Policisti atgriezās vietā, kur vīrietis bija izmetis mantas. Atrasta vēl viena auto magnetola, tās panelis un šķēres. Savukārt, apskatot "Audi" markas automašīnu, konstatēts, ka tai ir pavērtas pasažieru puses durvis un izrauta magnetola.

Aizturētais kārtības sargiem kategoriski noliedza, ka būtu veicis noziedzīgas darbības. Tāpat pārrunu laikā likumsargiem radās aizdomas, ka vīrietis ir arī lietojis narkotiskās vielas. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību nodrošināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!