Foto: DELFI

Valsts policija noskaidrojusi un atklājusi piecus aizdomās turamos, tostarp četrus nepilngadīgos, par vairāku automašīnu bojāšanu un apzagšanu. Visas mašīnas bija atstātas pie Jelgavas dzelzceļa stacijas.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka pirms tam, ap plkst.2 naktī uz pirmdienu, 20.oktobrī, stāvvietā pie Jelgavas dzelzceļa stacijas bija sabojātas vairākas automašīnas, par ko vēlāk policijā saņemti vairāki to īpašnieku iesniegumi.

Automašīnām bija ne tikai izsisti stikli, nolauzti spoguļi, pārdurtas riepas, ar krāsu sabojātas numuru zīmes un automašīnu virsbūve, bet arī gandrīz visām nozagtas automagnetolas, atsevišķām mašīnām nozagts akumulators, navigācijas ierīce, soma, spoguļi un pat mašīnā atstātās kurpes.

Sietniece informēja, ka pieci aizturētie tiek turēti aizdomās par 11 nodarījumiem, no kuriem desmit gadījumu saistīti ar mašīnu demolēšanu, no tiem divi gadījumi notikuši agrāk, pārējie astoņi - naktī pie stacijas, tāpat bijis viens gadījums ar iekļūšanu garāžā.

No pieciem aizturētajiem viena persona ir pilngadīga, pārējie - nepilngadīgie. Viens aizturētais ievietots īslaicīgās aizturēšanas vietā.

VP turpina izmeklēt šos gadījumus, noskaidrojot, vai aizturētie nav saistīti ar vēl citiem noziegumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!