Foto: Kadrs no video
Pirms dažām dienām Aizputē, kādā teritorijā veicot būvdarbus, atrasts pirms 17 gadiem pazudušā biznesmeņa Aigara Zikmaņa līķis, ceturtdien informē LNT raidījums "Degpunktā".

Medijs atgādina, ka 1968. gadā dzimušais vīrietis pazudis bez vēsts 2000. gadā. Viņš 2000. gada 21. septembrī Aizputē no Ziedu ielas ar zilu automašīnu "Audi Coupe" aizbraucis un nav atgriezies.

Vietējie viņu atceroties kā slavenu 1990. gadu biznesmeni. Aizputes iedzīvotāji līdz pat šim brīdim nebija ticējuši tam, ka viņš varējis pazust bez vēsts.

Neilgu brīdi pēc tam, kad pazudis Zikmanis, pie vīrieša drauga mājām nodedzis šķūnis. Tolaik neviens neesot iedomājies, ka šķūņa nodegšana būtu saistīta ar Zikmaņa pazušanu, vēsta "Degpunktā". Tiek pieļauts, ka šķūņa nodedzināšana notikusi apzināti - lai slēptu nozieguma pēdas.

"Degpunktā" ziņo, ka biznesmenis tika nošauts un savā auto aprakts zem drauga šķūņa. Tagad zem šķūņa atrasta pazudusī automašīna un tajā esošais Zikmaņa līķis.

"Mums tas bija absolūti negaidīts atradums. Mums nebija nekāda prieka to atrast," raidījumam atzina automašīnas atradējs Kaspars, kurš apgalvoja, ka uzreiz ir informējis policiju par atradumu.

Spēkratā no vīrieša bija palikuši vien kauli, satrūdējuši džinsi un ādas jaka, kā arī dārgie ādas apavi, kuri vēl pēc 17 gadiem izskatījušies kā jauni, atzīmē raidījums.

Raidījuma rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka vīrieša galvaskausā policija atradusi šāviena pēdas un pēcāk atrasta arī pati lode. Vietējie iedzīvotāji raidījumam pieļauj, ka slepkavību varētu būt izdarījuši Zikmaņa draugi.

Šobrīd par notikušo sākta izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!