Foto: DELFI
Aizvadītajā diennaktī avārijās un ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši vairāki cilvēki, liecina Valsts policijas informācija.

1969.gadā dzimis vīrietis Rīgā ar automašīnu "Audi" uzbrauca 1989.gadā dzimušam gājējam, kurš ievietots slimnīcā, bet Nretā 1948.gadā dzimis vīrietis ar "Audi A4", izvēlējās braukšanas apstākļiem neatbilstošu ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās, gūstot miesas bojājumus.

Iecavā kravas automašīnas "MAN" 1968.gadā dzimušais vadītājs, izbraucot uz galvenā ceļa no mazāk svarīga ceļa, nedeva ceļu pa to braucošajai kravas automašīnai ar piekabi. Negadījumā bojātas abas automašīnas un "MAN" vadītājs guvis miesas bojājumus.

Jūrmalā 1961.gadā dzimis vīrietis ar "Fiat" automašīnu uzbrauca 1929.gadā dzimušajai gājējai, kura nogādāta slimnīcā, bet Talsos 1956.gadā dzimusi sieviete, vadot "VW Passat" un izbraucot no stāvlaukuma, uzbrauca 2010.gadā dzimušās gājējas pēdai.

Rucavas pagastā 1994.gadā dzimis vīrietis ar "VW Pasat" uzbrauca 1994.gadā dzimušam velosipēda vadītājam, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Jūrmalā strauji bremzējis pasažieru autobuss, vairāki pasažieri krituši un 1943.gadā dzimusi sieviete nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

32 transportlīdzekļu vadītāji pieķerti braucam reibumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!