Naktī uz trešdienu Rīgā tirdzniecības centrā Vienības gatvē, kur atrodas arī lielveikals "Maxima", notikusi zibenīgi ātra un acīmredzot rūpīgi izplānota laupīšana – laupītāji ar zagtu automašīnu iebraukuši tirdzniecības centrā, pusotras minūtes laikā no juvelierizstrādājumu veikala nozaguši seifu ar briljantiem un jau ar citu automašīnu atstājuši notikuma vietu.
Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgards Dudko portālam "Delfi" apstiprināja, ka naktī uz trešdienu, pulksten 2.59 tirdzniecības centrā iebraukusi Rīgā, Ozolciema ielā nozagta automašīna "Volkswagen Passat".

Laupīšanā piedalījušies vismaz trīs cilvēki, kuri pusotras minūtes laikā nozaguši no veikala seifu ar briljantiem vairāku tūkstošu latu vērtībā. Zaudējumu summa pašlaik tiek precizēta.

Veikalā bijis arī apsargs, kurš, pamanot trauksmes signālu, jau redzējis vien to, ka laupītāji ievieto seifu citā automašīnā un dodas projām, atstājot nozagto VW veikalā.

Apsardze, reaģējot uz signalizāciju, bija ieradusies uz notikuma vietu pēc trīs minūtēm, bet laupītāji jau bija aizbraukuši.

Par notikušo sākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!