Foto: Publicitātes foto
Vismaz divi no vīriešiem, kas aizturēti par divu ārzemju uzņēmēju nolaupīšanu Rīgā, strādā parādu piedziņas uzņēmumā SIA "Arvik".

Divi no uzņēmuma konsultantiem - Jānis Jūrmalnieks un Mihails Višņevskis, kuru fotogrāfijas izvietotas interneta mājaslapā sadaļā "Mūsu komanda", ļoti atgādina divas personas no Valsts policijas izplatītajām fotogrāfijām, kurās redzami par nolaupīšanu aizturētie.

Iespējams, vienam no viņiem gan korporatīvo fotogrāfiju uzņemšanas dienā, gan aizturēšanas brīdī mugurā bijis viens un tas pats džemperis, liecina fotogrāfijas.

Kā liecina "Arvik" mājaslapā publicētā informācija, uzņēmums sola "infividuālu pieeju katram klientam", klientu "interešu efektīvu aizstāvēšanu ārpustiesās un citās situācijās", kā arī "aktīvu darbību piemērošanu".

Zvanot uz mājaslapā norādītajiem uzņēmuma vadības kontakttālruņiem, portālam "Delfi" neizdevās sazināties ar "Arvik" pārstāvjiem. Saskaņā ar "Lursoft" datu bāzē pieejamo informāciju vienīgais firmas īpašnieks ir Viktors Artamonovs.

Kā vēstīts, 11. septembrī Rīgā pie kādas viesnīcas vairāki vīrieši nolaupīja divus ārvalstu - Zviedrijas un Īrijas – uzņēmējus. Īsi pēc personu nolaupīšanas Valsts policija (VP) realizēja iespaidīgu aizturēšanas operāciju, kurā bija iesaistīti gan kriminālpolicijas darbinieki, gan specvienību kaujinieki.

Policijai ir pamatotas aizdomas, ka no aizturēto vīriešu pretlikumīgajām darbībām cietuši arī citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!